Daha önce ıkisini de beslemiş biri olarak yazıyorum tüy büyük problem. Yani sürekli elinizde yapışkanlı rulo ya da süpürge olacak. Insan bıkıyor bir yerden sonra.
Köpek için sabah gezdir akşam gezdir en az yarım saat o da zor oluyor yani normalde keyifli de çok soğuk mesela çıkmak istemiyorsun ya da çok yorgunsun hastasın ama mecbur çıkar. Akşam götüremeyeceğin bi misafirliğe gidiyorsan kusuyor üzülüyor yalnız kalıyor. Seninde aklin kalıyor haliyle. Tatile gideceksen ya da bir yerde kalacaksan mecbur önce onun planını yapacaksın ki pet oteli falan yoksa kime bırakasın o da ayrı dert.
Kedi daha kendi halinde ama onunda kırıp dökmesi dağıtması var. Bardak devirir, masanın üstündekileri aşağı atar. Sabah çok erken kalkar ses yapar vs.
Yeni bir çocuğunuz oluyormuş gibi düşünün sorumluluk açısından. Aldıktan sonra vermek ya da sahiplendirmek çok yanlış geliyor bana zaten kolay da olmuyor.
Benim kızım da çıldırıyor hayvanlara ara ara kedi alma fikri beni de dürtüyor ama yeterince sorumluluğum var diyorum vazgeçiyorum 😅