Busra5009 BabyAsiia benim bebeğimin de bugün başladı hırıltısı. Ablası hastaydı ondan geçti öksürüyordu tek tük ama ilerledi demekki. Sabaha acile götüreceğim inşallah temiz çıkar çok korkuyorum. Kaç kilo bebeğiniz ?
Busra5009 BabyAsiia iki güne bir kaka yapıyordu ama hastalandıktan sonra balgamlı dışkılıyor. Günde üç dört kez. Sizde de oluyor mu?
BabyAsiia Tugbabhc kac aylik bebeğiniz? Ben siringa ile serum sıkıyorum fakat videoda izlediklerim gibi diger burundsn çıkmıyor sıktığım su. Ben mi beceremiyorum acaba?
Tugbabhc BabyAsiia 2 ay on günlük serumdan sonra ben aspiratör otribebe ile çekiyorum tertemiz oluyor ne var ne yok geliyor öyle deneyin bence çokta rahat edersiniz
BabyAsiia Tugbabhc bende öyle yapıyorum ama aman aman bisey çıkmıyor. Bide o kadar ağlıyor ki yapamıyorum dogru düzgün
Tugbabhc BabyAsiia o zaman balgamı olabilir bebişi rahatsız eden bi doktora gidin 3 4 gün kullandim antibiyotigi ben etkisi oldu bıraktım kullanmadim daha hemencik igleşir inşallah ❤️
Tugbabhc BabyAsiia antibiyotikten sonra oksururken balgam atiyordu kuzum rahatladı valla rabbim onların ağrılarını bize versin çok zor gerçekten
Mehmethaticem Benim bebeğim de 4 buçuk aylık tektuk öksuruyordu birazda hırıltılı doktora götürdüm bronşit olmuş günde 4 defa buhar verdik antibiyotiği de verdi arada hiriltidi var şuanlik
Zeynep228 BabyAsiia çocuklarda eras virüsü çok yaygın.Benim bebeğim de 3 aylık endişelenme bol bol burnunu temizle.Ben acile götürdüm sadece emzir dediler hiç ilaç vermediler emziriyorsanız tek ilacı emzirmek sizde bi götürün isterseniz inşallah bişeyi yoktur bebişin
BabyAsiia Zeynep228 Ah 15 günü geçti meme reddi yaşayalı. Sadece uykuluyken emiyor. Sutumde bitti bitecek zaten.
Sena_i BabyAsiia aynı sorun bizde vardı biraz önce doktordan geldim. Boğazlarında hafif bi kızarıklık varmış bi ilaç verdi 5 gün kullanın dedi. Onu kullanıcaz.
Busra5009 BabyAsiia sabah götürdüm bezmialem acile hiçbir şey vermedi doktor. Rsv virüsü yaygınmış bebeklerde. Emmeyi veya beslenmeyi reddederse, morarır nefes almakta zorlanır tıkanırsa ve hırlaması artarsa acil getirin dedi yolladı
BabyAsiia Sena_i henüz gitmedim cuma kontrolü var o zaman götüreceğim. Hikirti devam ediyor burun akıntısı arttı.