Arencik lanadelmiyav Beni hapiste vurdular Keje ölmedim. Hastalandım bir ciğerimi orda bıraktım gene ölmedim. Çok dövdüler beni kan kustum ama ölmedim. Yaşadım seni bir kez daha görebilmek için yaşadım.” Eşkıya ❤ en sevdiklerimin arasında ilk sırada yer alır
Vivalaarya lanadelmiyav Sahi sen ölünce bilyeler ne olacak? Ne bileyim ben! Bana versene İyi ya ölünce abimden alırsın Yaşşa ulan! Canım Kardeşim-1973
Bebekcik2406 lanadelmiyav türk dizisi değil ama dizi repliği dedin mi aklıma ‘’winter is coming’’ geliyor game of thrones izleyenler bilir
fermaninannesi lanadelmiyav Kibar Feyza filminden +Sıçmakta yasak mı kurban? -değil +yatta suratına sıçam o zaman Ne zaman denk gelsem bu sahneye gülmekten boğulur gibi olup tıkanıyorum 😂😂😂😂😂😂😂
oykununannesiiii lanadelmiyav ne koydun lan gafanaa ? Baltaaaa 🤣🤣🤣😍😍 olacak o kadar hastasıydık bir zamanlar 😎😎
fidan_Hatice60 HER TARAF PİSLİK IÇINDE 😁😁😁😁😁😁😁hangi dizinin repligi olduğunu yazmama gerek yoo bence😂😂😂😂😂😂
Toprakseyran lanadelmiyav Hata sende değil bende🤷♀️ Sen daha iyilerine layıksın 👊 Seni seviyorum ama ona aşığım 😂🤦♀️
2papatya lanadelmiyav kolonya cumhuriyeti adamla kadın tam yakınlaşacak Kadın -gaaarrk (geğiriyo) 🙈🙈 Adam -sıç gel bide suratıma sıç.. isimleri unuttum geçmiş zaman 😂
dadaskizi lanadelmiyav Kadın içeri girer bir sürü adam beyler ağalar İstanbul ne tarafta gösterelim anam 😂😂😂😂😂 varmidir bilen acep 😂😂
Betulnur elifineylulu hahha oyle olacak cidden çocuklar orda büyüdü kariyerlerine orda başlayıp orda bitirecekler heralde sene 2050 felan😂