Kbrunl Karamgurme https://www.hepsiburada.com/oral-b-vitalityd150-sarj-edilebilir-dis-fircasi-cross-action-1-yedek-baslik-p-HBV00000N0273?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
Saripapatyaannesi34 Karamgurme valla ben çok memunum ilk fircalamada bile bembeyaz yaptı,ben bugüne kadar boşuna normal fırça kullanmışım dedirtti yani bana
Smrenes 1 senedir kullanıyoruz ve çok memnunuz oğlum büyüsün ona da aynı şekilde almayı düşünüyorum bu diş fırçasıysa diğerleri ne diyesi geliyor insanın.. Tek kötü yanı uçlarının pahalı olması 🤦♀️
Fenty Karamgurme Oral b tavsiye ederim yedek başlık çok alıp uzun süre idare ediyoruz. Ama başlıkları da oldukça pahalı indirim denk getirmek gerekiyor. Manuel fırçalara daha göre daha iyi temizliyor.
tatlibiseey Karamgurme aldıgımda pıllıydı ama sadece aldıgımda sonrasında pılsız kullanmaya devam ettım memnunum ben tavsıye edıyorum oral-b
eksiliyesilelma Karamgurme kullandığımdan beri dişlerimi fırçaladığımı fark ettim. Meğer daha önce dişlerimi fırçalamıyormuşum. Herkese tavsiye ediyorum
eceunverkanra Karamgurme Oral B kullaniyoruz esimle birlikte sanirim 2 seneyi gecti cok memnunuz. Basliklarini da yipranma oldukca degistiriyoruz.