Karamgurme Kullananlar memnun musunuz güzel mi gerçekten yoksa olmasa da olur mu?. Tavsiye ediyorsanız hangi modeli tavsiye edersiniz
Narenur Karamgurme ben normal diş fırçası kullanıyorum eşim şarjlı olanı kullanıyo. Bence olmasa da olur ama eşim için ondan başka kesinlikle kullanmiyo.
Kbrunl Karamgurme oral b kullanıyorum yıllardır çok fark ediyor gerçekten normal fırça kullanınca sünger sürüyormuşum gibi hissediyorum sanki hiç fırçalamamş siz düşünün 🤣
Kbrunl Karamgurme https://www.hepsiburada.com/oral-b-vitalityd150-sarj-edilebilir-dis-fircasi-cross-action-1-yedek-baslik-p-HBV00000N0273?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
Saripapatyaannesi34 Karamgurme valla ben çok memunum ilk fircalamada bile bembeyaz yaptı,ben bugüne kadar boşuna normal fırça kullanmışım dedirtti yani bana
Smrenes 1 senedir kullanıyoruz ve çok memnunuz oğlum büyüsün ona da aynı şekilde almayı düşünüyorum bu diş fırçasıysa diğerleri ne diyesi geliyor insanın.. Tek kötü yanı uçlarının pahalı olması 🤦♀️
Fenty Karamgurme Oral b tavsiye ederim yedek başlık çok alıp uzun süre idare ediyoruz. Ama başlıkları da oldukça pahalı indirim denk getirmek gerekiyor. Manuel fırçalara daha göre daha iyi temizliyor.
tatlibiseey Karamgurme aldıgımda pıllıydı ama sadece aldıgımda sonrasında pılsız kullanmaya devam ettım memnunum ben tavsıye edıyorum oral-b