Prensesannesi_38 Hanimlar kayseride herhangi bir ozel hastanede spiral taktiran oldumu ucretleri ne kadar bilgi verirmisiniz
Nejlavrl Prensesannesi_38 sağlık ocaklari takiyor adetliysen 3. Gun takiyorlar önümüzdeki ay bende taktiracagim sordum takiyoruz dediler
Prensesannesi_38 Mnurr canim bende niyatliyim ama ucretlerini bilmiyorum birde taktirinca tutmaz etmezsse paramiz bosami gidiyor acaba
Odbjd Adet olmadan takılmıyor adetin 3 günü sağlık ocağında takılıyor bnde takacam ama hala adet olmadım
Berenikom Prensesannesi_38 Taktirdim ve çok kanama ağrı yaptı, ciksrttirdim. Çıkartması takmaktan daha pahalı hatta..
Prensesannesi_38 Odbjd bizim burdaki ebeler takilmiyor diyor zaten devlet hastanesi de takmiyor yasaklanmis mecbur ozele kaliyoruz mecmuren
Prensesannesi_38 Odbjd suan zaten adetliyim ama ucretlerinj bilmihorum birde takilinca tutmazssa oaramiz bosami gidiyor merk ettigim bu
Odbjd Prensesannesi_38 Bingolde oturuyorum ben bizim burda takıyorlar sağlık ocaklari Prensesannesi_38
Meraklii Prensesannesi_38 sağlık müdürlüğünde üreme sağlığı diye bi bölüm var takılıyor ücretsiz sadece adetli olman gerekiyor
Odbjd Prensesannesi_38 Bi tanıdık özelde yapmıştı çok korkmuştu narkoz vermistiler hiçbir şey görmemişti takarken
Prensesannesi_38 Odbjd canim biz kayseride oturyoz yok diyor saglik ocaklari devletler de zatn saglik baknaligi yasaklamsi mecbur ozele gidiyoz ama tereddut ediyorum takilnca tutmazda ccikarirlarsa ucret bosami gidiyor
Mnurr Odbjd bünyeden bünyeye tutmama şansı varmış görğmcem taktırdı hamilelik kesinlikle yasak dedi dr belinden dolayı spiralin düşmüş fark etmemiş hamile kaldı ilç kullandığı için kalbi durmuş bebeğin kürtaç olmak zorunda kaldı