SerpilSen Htcyalmanci-0519 yapma ya kendi seninle oturacak mıymış geceleri. Boşversenize siz hem bedeninizi hem ruhunuzu ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın. Bu insanlar herşeye burnunu sokmaya bayılıyor maalesef 🙄
Aykizimm Htcyalmanci-0519 Emzirdiğiniz süre boyunca olmamanız normal ama kişiden kişiye değişiyor hemen olanda oluyor. 😇 Ben doğumdan 7 ay sonra oldum
Tugbabhc Htcyalmanci-0519 ben 1 sene sonra oldum ilk kizimda ikinci kizim 3 aylık olacak daha olmadim
Htcyalmanci-0519 Gokcengulfemesat valla 3,5 aylık kızım yeni oldum bende çok rahatladım gevşedim resmen
Melinay Kızım 2 hafta sonra 1 yaşına girecek inşallah ve ben hala olmadım endişeleniyorum acaba doktora mı gitsem diye
Teachrr Htcyalmanci-0519 40 ım çıktı 2 gün sonra adet oldum normal . 2. Ay olduğum adet çok kanamlı oldukankaybından ölücem sandım
theAna Htcyalmanci-0519 ahahahah ben de korkup test yaptığım olmuştu 😂 relg olduğuma sevineceğim aklıma gelmezdi
Trkn--m6 Htcyalmanci-0519 bn doğumdan iki.ay sonra adet olmuştum ama kişiden kişiye değişiyor 1 sene adet gormeyende var
Trkn--m6 Htcyalmanci-0519 süt korumuyor kendiniz korunun önlemini siz alçak siniz süt gebe kalmanızı malesef engellemiyor
NilAsyaMom Htcyalmanci-0519 1 yıla kadar olmayan oluyormuş ama doğum koçum 5. Ayda olmazsan gel demişti. 4.5 aylıkken oldum ben
Htcyalmanci-0519 NilAsyaMom hımmm 5 aydan sonra normal değil o zaman çok şükür 3,5 aylıkken oldum çok rahatladım şimdi de olmadığım zaman strese girerim acaba hamilemiyim diye olsan bir dert olmasan bir dert 😊🙂🙂
Papatyamsi Htcyalmanci-0519 doğumdan 5 ay sonra adet olmuştum suan bebegim 7 aylık toplam 2 defa falan oldum
Htcyalmanci-0519 Semrasvs benim 3,5 aylık kızım bende yeni oldum ama yazanların arasında 1 sene olmayan varmış birisi de 5 aydan sonra olmazsan gel demiş doktor bir görünün sizde isterseniz ben olmasam ya test yapacaktım ya da doktora gidecektim