Nefeshiramm nur_eayni_h hatta şu kırmızı güllü 2 li tanesi 5.45 ti en pahalısı monttu oda 38 tlydi ben 3-4 yaş aldım dedim büyüyünce giysin
Nefeshiramm ErvaZeyno defmommy Canım bu Bi uygulama alışveriş sitesi indiriyosunuz Apple dan yada playstore den huawei app de yok onun için google den indirim ben
nur_eayni_h Nefeshiramm güle güle giysin yavrunuz☺️baktım ama bulamadım.. tam olarak site ve buton kısımlarını foto atar mısınız?
tugbao Nefeshiramm ben de aldim 5 parca 79 tlye. 10 gunde geldi valla. cok da kaliteliler acikcasi cok sasirdim. gule gule giysin yavrularimiz 💕
Nefeshiramm tugbao değil mi ben Bi post görğsm Bi kadın paylaşım yapmıştı hemen girdim ürün aldım 2 gün sonra ücretsiz teslimat kapandı şimdi takipteyim tekrar açılırsa başka hesaplardan girip alışveriş yapacam hemen
Nefeshiramm tugbao kredi kartı bilgilerini girdim canım ben herhangi bir şifre filan istemedi bende bende dedim acaba kapıya gelince mi ödeme yapıcaz çünkü kart dökğmanına bakıyorum ordan da kesinti görünmüyor
azra123halime Nefeshiramm siz patpat aliexpres den mi bahsediyosunuz çünkü patpat türkiye’de yok bildiğim kadarıyla ben ingilteredeyim bebeğim doğmadan bende aldım çin’den geliyor ürünleri gerçekten güzel kaliteli fiyatlara bakmadım doğrusu 🤷🏻♀️😂😂😂😂😂
Anneyim3 Nefeshiramm bende orayı keafettim ordan alışveriş yapıyorum çok guzel urunleri ya gercekten🤗🤗
Masal_2021 Anneyim3 gorundugu gibimi urunler nasil.kalitelimi ne kadarlik almak zorundayiz kargo bedeli varmi aydinlatirmisiniz benide bende indirdim bayadir var uygulama ama cesaret edemiuorum acikcasi