MeteNaz Oğlumu bugün kendi odasında uyuttum. Biraz zor uyudu. 10 aylık. Gece uyanmalarımız bitti. Babası çok horluyor o da sürekli beşikte uykuda dönüyordu sağlıklı bir şekilde uyumadığını düşündüğüm için bugün büyük beşiğe geçiş yaptık. Bizim oda da küçük beşiği duruyor hala. İçim bir tuhaf oldu kızlar 😔 oda da oğlumu göremeyince göZlerim doldu. Anne yanı beşiğide biraz rahatsızdı oğlum oynadıkça beşikte oynuyordu. Daha rahat olur dedim daha rahat uyur. Ama bana bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. 😔😔😔 erken mi davrandım bilmiyorum ama evin içinde oğlumu özledim. Uyansada yanıma alsam diyorum şimdi. Sürekli odasına girip çıkıyorum. Nasıl alışıcam bilmiyorum.
Mom4565 MeteNaz Bence mutlu olmalisin ne güzel odasında uyuyor😊 benim bebeğim dogdugundan beri kendi odasında odamda hiç yatirmadim
BirAlparslanAnnesi MeteNaz tek değilsin bende 8 aylık olunca ayırmıştım sanki evlendirmiş gibi hissetmiştim sabaha kadae uyumadım ilk gün🤭ama çok iyi yaptın istikrarlı devam et lütfen eğer taviz verirsen bu konuda kendine bir daha ayırmakta dahada zorlanırsın kendi odasında uyuması kadar güzel bişe yok merak etme 🌺
Aysenes MeteNaz işk başlarda öyle oluyor ama zamanla iyiki ayırmışım diyorsun.☺️ Hem kendi yataklarında daga güzel uyuyorlar ben 5 aylıkken ayırmıştım.😊
BirAlparslanAnnesi MeteNaz tek değilsin bende 8 aylık olunca ayırmıştım sanki evlendirmiş gibi hissetmiştim sabaha kadae uyumadım ilk gün🤭ama çok iyi yaptın istikrarlı devam et lütfen eğer taviz verirsen bu konuda kendine bir daha ayırmakta dahada zorlanırsın kendi odasında uyuması kadar güzel bişe yok merak etme 🌺
MeteNaz Mom4565 ne biliyim içime öküz oturdu sanki. Kötü hissettim. Ben o nasıl alışır diye düşünürken kendimi hiç hazırlamamışım buna 😔
MeteNaz BirAlparslanAnnesi şimdi 2 yaşa kadar önermiyorlar falan yazıyor. Babası çok horluyor sağlıklı uyuyamıyordu bizim yanımızda. Sürekli dönüyordu sağa sola. Böyle uyuması mı daha iyi yoksa 2 yaşa kadar beklemelimiydim. Aynen bende sanki üni kazanmışta başka şehirde onu yerleştirmiş gelmişiz öyle ıssız hissettim 😔
MeteNaz Aysenes onun için doğru olanı yapmaya calıştım ama ondan önce ben mızmızlandım resmen. Bugün uyuyamam heralde 😔
Wilma 7aylıkken ayırdım,ilk gece hiç uyumadım,çok pişman oldum şimdi o da bende o kadar rahatız ki sakın vaxgeçmeyin..
BirAlparslanAnnesi MeteNaz yok ya kim diyo onu en geç 1 yaşına kadar ayırılmalı sadece bu gibi durumlarda sütten kesme işte bezi bırakma vs bu tarz şeylerle denk getirmemek lazım sıkma canını en doğrusunu yapmışsın
Aysenes MeteNaz bende tum gece cameradan izlemiştim boşluğa düşmüştüm dediğin gibi uyansada alsam dedim ama uyanmamıştı mışıl mışıl uyumuştu.😌
MeteNaz BirAlparslanAnnesi bayağı internette araştırdım 1 yaş diyen de var 2 yaş diyen de. Ben yanımızda sağlıklı uyuyamadığı için bu kararı aldım. Eşimin horlamasına ben tahammül edemiyorum ya adam gidecek dedim odadan ya bebem 😂
Cookie MeteNaz aynı sebepsen bende 6. cı ayında ayırdım odasını , iyiki erken ayırmışım büyüdükçe daha zor olurdu
MeteNaz Cookie bu boşluk hissi ne zaman geçiyor acaba 😔 küçük beşiği oda da diyemi hissediyorum bilmiyorum da üzgün hissediyorum
Hotic MeteNaz illa ki bi tuhaf hissedersin ben de oğlum çarşaf hışırtısına kıpırdandığı için ayırdım ve cok rahat ettim. O da rahat ben de rahat. Bir de her zaman yanına gittim her ihtiyacında. O yüzden bebeğin rahat olduğunu bildiğin için için daha rahat ediyor bir süre sonra
MeteNaz Hotic aynı sorun işte. Oğlumda sese karşı çok duyarlı. Ve çocuğum olana kadar yatağa oturma sesi çarşaf sesi üzerine yorgan çekme sesinin olduğunu bilmiyormuşum 😂
MeteNaz Cookie valla burası olmasa içim bayağı kararmıştı şimdi biraz daha iyi hissediyorum. Herkese teşekkür ederim :) oğlum için en iyisi bu daha rahat olmalı. Herşey onlar için. Ah analık çok meşakkatli odaları ayırırsın ayırdım diye üzülürsün 😔
Hotic MeteNaz aynen ben de böyle demiştim 😂😂 put gibi yatar put gibi kalkardım eşim sesli nefes alsa dürterdim ayy odayı bi ayırdım oh be dünya varmiş dedim 😂