Basak2811 Ebru-USB Çok iyi yorum olmuş valla 😂😂 Benimde canım çekti valla bende yarın içeyim bari 😂😂😁
Zlm Basak2811 sanırım cikiyo yani çıkmasa bile grip değil ki bebek sonradan otizim oldun anne karnında o kadar test yapılıyor sonradan olan birşey olsa niye yapsınlar
tineanigra Derenimomteacher içeceğiniz alkolün ne olduğuna ve ne kadar içtiğinize bağlı. Mesela 1 kadeh şarap için 2 3 saat 2 kadeh için 4 5 saat gibi süre beklemeniz gerekiyor diye biliyorum
Danerys aayysseee ince bağırsakla karışıyor diye biliyorum. O biradır 1 saatte çiş olan😅 başka şey içerse uyuyana kadar sarhoşluk devam eder
nilimsi Ya benim babam dişçi ben de kanal tedavisi oldum 3 saat sonra emzirebiliyorsun dedi ve tüm dişçiler öyle diyor. 2 gün ne ya sizi iyi işletmişler
auroraleigh Derenimomteacher Iki biraya kadar icerseniz sutunuzu sagip dokmenize gerek yok, bizim doktorumuz 3 saat sonra normal sekilde emzirebilirsin demisti. Ayrica ne yiyip ictiginiz millete neden bu kadar dert olmus anlayamadim, afiyet olsun yarasin.
MeryeminAnnsi Derenimomteacher charlotte emzirme danismani var instada bu konuda paylaşımi vardi okuyabilirsin
YeniAnneIstanbul Ahkalbim biraz abartmis alkol hamileyken icmek zararli. Emzirirken az miktarda icmek zarar olmaz sagip dokmeye bile gerek yok. Tabi araya 4 saat giriyor yani
eceunverkanra @Seyda0202 @Deryadila2534 Merhaba annelerimiz, yorum yazarken lütfen annemizin sorduğu soru üzerinden yorum yapalım, anneliği yargılayıcı yorum yapmayalım. Tartışma içeren bütün yorumlar silinmiştir. Bilginize🌹
gozpariltisi Derenimomteacher alkol alındığında malesef 12 saat sonra bile emzirsen bebekler için zararlı canım almadan daha iyi olur sanki
SimayT Derenimomteacher Bende çok araştırdım emzirdikten 4 saat kadar süreyle emzirme önerilmiyor ama alkolün çok zararı yok her gün bir bardak şarap her gün bir şişe biraya kadar izin veriliyor
Derenimomteacher Fasulye12 Seyda0202 anneligimi sorgulamak sana mi dustu ya ? Ozel bir gecede ese eslik etmekti amac , super otesi bir anneyim merak etme. 2 sene olmustu icmeyeli. Sadece bir bira ictim gecede sagilmis sutumden verdim eger sorgulamak istersen 😃
Ahkalbim FatosToprakDeniz Hamile bir birey içerse sebebiyet verir sigara dahil anne karnında yanı ben uyarmak için dedim bebeğin anne karnında gelişimi için.Emen bebek alkol var diye otizim olmaz ben sadece bildiğim bir bilgiyi aktarmak istedim belki hamile biri görür diye .Az bişey içtiyse gece bebek emzirilir o kadar.
Ahkalbim Danerys çünkü burda o kadar çok otizim konusu açılıyor ki adam da doğru dürüst anlatıyor buradaki hiç kimse bir bebeğe teşhis koma hakkına sahip değil doktoru dinleyin bebeğiniz izleyin diye söyledim.