Selim2011 Defneninannesiii hero baby kullanıyorm gece ve gunduzu var 1 ayda 1.250 gr almış bide anne sütü veriyordum şimdide ek gıda geçtik
Selim2011 [silindi] 1 kere zaten 2 çeşit var bazen sabahta veriyorum ama genellikle akşam 7 de yediriyorm 8 de uyuyor gece 12 de emziriyorum bide baya iyi kilo aldırdı ama iştahla yiyor tabı öğlende meyve falan veriyordum özellikle muz 1 dilim muz içine süt damlatıyordum 5-6 damla ama kendi sütünüz onuda yiyordu
[silindi] Selim2011 muz kabızlık yapmıyormu sizde? Bi de bi kavanozu bitiriyormu bebişiniz pek bilmiyorumda biraz acemiyim🤭
Selim2011 [silindi] yok yapmadı 1 dilim veriyorm çok değil bizimki kavanozdaki püre meyvelerini sevmiyor aldık ama yemedı çok fazla
Mercem Defneninannesiii kaşık maması değil de ben irmikli elmalı muzlu muhallebi yapıyorum her gece yatmadan önce veriyorum bir haftada 300 gr arttı kilosu ve çok tutuyo
Mercem Ama ben kilo alması için vermiyorum doktorumuz besleyici olduğunu söyleyip bu tarifi önerdi yoksa kilolu bebek iyi değildir zaten birde aklınızda olsun kabızlık ve gaz sorunu olan bebeklere irmik önerilmiyor