seheriko efelettin uzun süre tutamıyorum kaçmaya çalışıyor bu süreçte çizgi film açsam telden olur mu acaba ? Çünkü melekte var yakama yapışıyor uzun süre duramıyorum tuvalette
efelettin seheriko yani açmadım desem yalan söylerim. Yani bu bi süreç ben oğlumu bildiğim için belki bir şeyi alışkanlık halide getirmiyor. Süreç bitene kadar malesef her şeyi sunuyorum. 1 ay sürdü böyle 3 aydır rutin olarak yapıyor zaten. Ben eksi yönünü görmedim açıkcası ☺️
Fenty efelettin Ama böyle de sıkılır, sıkılırsa hiç istemez, yada mecburiyetten yapar 1 saat uzun bir süre çünkü ne kadar doğru bir yöntem bilemedim ama yine çözmüş olmanız güzel.
efelettin Fenty ama çözdük ☺️ 28 aylık şuan 1 ay sürdü bu süreç 3 aydır rutin olarak devam ediyoruz 🤓
seheriko Ayyy hanginizin duası kabul oldu şuan çok mutluyum 🥰🥰🥰🥰 anne kaka var dedi lazımlığı istemedi klozete yaptı ilk defa sevinçten çıldırıcam allahım inşallah bundan sonra hep söyler 🙏🙏🙏
Neseerol seheriko aynısını oğlumda yaşadım WC için istemediğinden 3 yaşında ancak alıştı kaka konusunda ise öncesinde fisher price müzikli lazimlik almıştık onu bile reddetti sevmedi sonra klozete konulan tuvalet alıştirici aparatı aldık rengarek çok hoşuna gitti ve onunla yapmaya başladı
seheriko Neseerol az önce ilk defa anne kaka var dedi ve klozete yaptı ne kadar mutluyum anlatamam inşallah devamı gelir 🙏🙏
Mommqueen seheriko biz kakayı çözene kadar ne cektk tam 1,5 ay altına yaptı kızım kakasnı kronik kabızlık oldguniçin kızımda tuvalete oturmaya korkuyordu acıyor diye aglıyordu sizde de kabızlık vs varmı
seheriko Mommqueen kabızlık normalde hiç yaşamadık tuvalet eğitiminden sonra tuttuğu için bir kaç kere oldu. Biraz önce ilk defa klozete yaptı inşallah devamı gelir 🙏
Mommqueen seheriko inşallah şunu farkettim bide ben klozette ayakları Havada kaldığı için Kakasını yaparken daha çok zorlanmıştı kızım daha sonra lazımlık aldık ayakları yere deyince daha rahat yaptı kakayı öyle alştı sonra korkusu gecnce oturdu klozete
seheriko Mommqueen bizde lazımlık var normalde onu kullanıyor ama nedense kakasını klozete yapmak istedi bende müdahale etmedim. Galiba klozet daha kolayına geldi