rojbinasan Keremgs aklınıza gelebilecek bütün yöntemleri denedim ama en son çarem Hametan oldu ve gerçekten işe yaradı..Tek sıkıntı emzirmeden önce duru su ile durulaman gerekli..Sağlıkla büyüsün bebişiniz umarım en kısa zamanda geçer geçmiş olsun hoşçakalın ❤️🤲🏻
Msl- Keremgs benim de çok kötüydü hiç bir krem fayda etmedi. En son tahinin üzerinde olan yağı sürdüm faydasını gördüm. Ve göğüs ucunun hava almasını sağla
Betulllll27 Keremgs size tek Bi şey öneririm göz kremi küçük Bi tane idir onu kullanın kesinlikle iyileşir
Fatmaguloran Keremgs kantaron yağı sürüyorum emzirme öncesi sonrası kendi sütümü sürüyorum nemli kalıyor iyi geliyor
3MelekAnnesi3 Keremgs ilk oglumda yapmadığım sey kalmadı en son kalkan aldım onla gecti 2.oglumda hemen kullanmaya basladım kalkan 2 bcuuk aylık hala kullanıyorum sıfır yara hiç olmadı o kadar rahat emzirme dönemi yasadım sükür
Lena77 Keremgs Garmastan Pomat hiç öyle doğal şeyler diyip zorlama kendinizi. Gece sürün ama emzirmeden önce yıkayın. Zamanla göğüs ucu bebeğin ağzı büyüdüğünde yara olmaktan kurtuluyor. Benim kurtarıcım olmuştu. Artık kullanmıyorum.
hulya09 Keremgs bebeğin göğüsü doğru kavramasını sağlayın o zaman yara ve acı olmayacaktır mevcut yarayı iyileştirmek için orayı kremle emzirme sonrası nemlendirmeniz kendi sütünüzüde etrafına sürebilirsiniz bildiklerim bu kadar 🤷♀️Bide günlük kısa süreli ılık duş almanız masaj yapmanız ben korktuğumdan ilk haftalar öyle yapıyordum
Azize_ikra Keremgs geçmiş olsun canım Mustela markasının bi kremini kullandım çok memnun kaldım yikamana gerek yok o şekilde de emzirebilirsin
HavvaAFer MaiveSiyah hava almadığı için öyle söylemişti yanlış hatırlamıyorsam tabii kullananlar daha iyi bilir. Silikon göğüs kalkanı hava alıyor bende çok işe yaradı
bozaci Keremgs kesinlikle çok çektiğim bir durum, çay ağacı kremi ( melkeff marka) onu aldım sürekli sürdüm göğüs pedini üstüne kapattım gerçekten günden güne iyileşiyor sonra da hiç kalmıyor.. Lansinoh hiç işe yaramadı..
Ysmndmrl bozaci krem anlık geçiriyor nemli kalması lazım ki kurumasın en iyi çare göğüs ucu kapakları hemen geçiyor
NinovaLemi Keremgs göğüs ucum hem küçük hem de çok yara oldu. Benim oğlum da 7 günlük. 3 gündür lansinoh göğüs ucu koruyucu silikonunu kullanıyorum. Hem çok rahat emziriyorum hem de yaralarım iyileşti. Rahat rahat emince oğlumda çok rahat etti. Onun dışında rossmannda babydream markasının göğüs ucu kremi var. Biraz hafifletiyor. Ama bebek emmeye devam ettikçe yine aciyacaktir
Ysmndmrl Keremgs ben lansinoh krem aldım birde göğüs ucu kapaklarından krem yumaşattı kapaklarda nemli tutunca kuruyup yar olmadı sadece krem işe yaramıyor kapakları kullandıktan 2 gün sonra geçti bir sahada yara olmadı kesinlikle tavsiye ederim başka türlü zor geçer
CgdmStk Keremgs Ben aglayarak emziriyodum merhemler ise yaramamisti, tum gun goguslerim acik dolaniyodum bi de gumus kapak kullandim, arada da lansinoh surdum, cabuk iyilestiler cok sukur.
Moonlightttt Keremgs memelyn balmumu göğüs kalkanı kullandım ben gümüş kapak yerine(kullanmadığım için bilmiyorum ) balmumu çok güzel nemli tutuyor ve iyileştiriyor. Tabi her emzirme sonrası lansinoh göğüs kremi sürüp kalkanı koydum
asena_aybars Keremgs ne deniliyorsa yaptım canım krem tahinin yağı ayva çekirdeğinin jeli gümüş kapak genel cerrahiye gittim bana anestol krem furacin krem bide eczanede özel bişey hazırlattı karıştırıp sürdüm ve trendyoldan koruyucu aldım (gümüş kapak değil ) bunları karıştırıp sürdüm kapağıda taktım düzelene kadar emzirmeden önce kaynamış soğumuş suyla (kaynatıp bir kaba koyuyordum pamukla siliyordum gün içinde suyu değiştiriyordum )siliyordum şükür düzeldi sen bu iki kremi karıştır sür bakalım inşallah sana da iyi gelir özel suyu hatırlamıyorum bulursan yazarım