Trkanmete Mrb anneler bi anlık dalgınlığıma gelip dolorex içtim emziriyorum. Bir sıkıntı olur mu acaba. Oğlum 19 aylık. Oğlumun doktoruna öesaj attım sormak için ama hala cevap vermedi içim içimi yiyo şuan. Emzirirken dolorex kullanan var mı
Tazeanne0134 Trkanmete ben eczacıya sormuştum o zaman oğlum 4-5 aylık ancaydı sadece parol içerseniz daha iyi olur demişti inşallah bişe olmaz
Fitifiti Trkanmete En az 72 saat emzirmeyin derim. (Vücuda giren bir besin 72 saatte atılıyor ama ilaç süresini bilemem)
Tatlisannedilekk Trkanmete Emzirirken sadece parol içebilirsiniz, sütünüzü sağıp dökün yada bebeğinizi emzirmeyin belirli bir süre
noluyoya Trkanmete ben kaslarını zedeşemiştşm ve mecburen dikloran iğne yapıldı ve 24 saat kesinlikle emzirme sütünü sağ ve at dedi Dr dolarex içinde aynı şey geçerlidir diye düşünüyorum
Okuroya Emzirirken sadece parol içilir diye biliyorum oda emzirme sonrasında. İlaç içip sonea emzirirseniz bebeği zehirler. Emzirdikten sonra ilac içmek gerekli
H12345 Trkanmete 72 saat sonra vücuttan atiliyormuş . 3 gün emzirmeyin çocuğu . Paroldan baskasi direkt bebeğe geçiyormuş Geçenlerde bende çok kötüydum evde bu ilac vardi sadece iyice araştırdım sonuç böyle idi
Trkanmete Teşekkür ediyorum cevap veren herkese. Bende araştırınca içilmemesi gerektiğini okudum herkes de öyle söylüyor ama doktorumuz sadece bir kere içtiysem emzirebileceğimi iki kere içtiysen bi süre sütünü sağıp dökmen gerekiyor dedi.