Smyakybrn https://imgyukle.com/i/kjiu0j Merhaba hanımlar kızım 8 aylık 3 haftadır bi yerlere tutunup ayağa kalkabiliyor fakat her bastığında böyle yana doğru bastığını farkettim sağ ayağı özellikle. Basarken sağ ayağı sağ tarafa sol ayağı sol tarafa doğru dönük çoğu zaman. Yeni yeni bastığı için mi böyledir acaba yakın zamanda doktora da göstermeyi düşünüyorum biraz kafaya taktım sanırım🤦 Normal falan diyorlar ama bilemiyorum tabi. Çocuklarınızda böyle bir şey farkedip sonra düzelen var mı ?
Ogretmenkiz Smyakybrn bende küçükken basarmışım suan sorun yok kızımda basıyor geçer denildi .. doktora götürmeyi düşünüyorum ama burada bekleyeyim
Bebegimm1 Smyakybrn Yurutec falan kullandiniz mi genelde yurutecler gelisiminde olumsuz etkileyebiliyor ama bi doktora sorun tabi
yaramaz_bocegim Smyakybrn sürekli mi böyle yapıyor yoksa Arada sırada dengesini kaybettiğinde mi? Benim oğlum da 10 aylık bazen böyle olduğu oluyor ama öok ayakta kalırsa yorulursa yapıyor. Yine de doktora danışın içiniz rahat etsin 🌺
Ogretmenkiz Smyakybrn inşallah bende fotoğraf yeni açıldı baktım ama kızım bu şekilde basmıyor yürürken basıyor yalnızca görüntüde birşey yok yani .. bastığında ben dikkatli baktığım için görüyorum siz yine bir götürün isterseniz .
Smyakybrn Ogretmenkiz Daha yürümediği için tam gözlemleyemedim. 8 aylık sadece bi yere tutunup ayakta duruyor. Durduğu zaman da böyle
Smyakybrn Bebegimm1 Hayır yürüteç kullanmadım da almadım da. Yürüme arkadaşı aldım sadece onla da daha gidemiyor zaten 🤦
Smyakybrn Fun Hayır kullanmadım zararlı olduğunu bildiğim için yürüme arkadaşı aldım sadece. Onla da daha gidemiyor zaten 🤦
Bebegimm1 Smyakybrn o zaman ilk adimlarda daha tam nasil basicagini bilemiyordur siz duzeltin yan bastiginda 9 ay aşısina Gittiginizde sorarsiniz ordaki hemsireye duruma gore doktora gidin der
kenankaan Bu arada yürüteç kullanmadım, yürüteçle ilgisi yok yani. Bir süre sonra ilk adım ayakkabısı alarak düzgün basması için desteklemek gerekiyor. Ancak iyi bir ilk adım ayakkabısı olmalı öyle rastgele bişey değil
Smyakybrn kenankaan Evet haklısınız ben de yürüteç kullanmamama rağmen böyle. Dediğiniz gibi yeni yeni bastıklarından dolayı da olabilir . Bu arada hemşeriyiz sanırım neresinden 😅
Smyakybrn kenankaan Kale benimki de 😊 ama orda yaşamıyorum İstanbulda yaşıyordum evlenince Konya’ya geldim 😅 Siz orda mısınız?
kenankaan Smyakybrn yok ben de malatyada yaşamıyorum, görev icabı devamlı yer değiştiriyorum, şu an hataydayım