Zeynepandmomm Bebeğim 4 günlükken sarılık geçirdi bir gece hastanede fototerapi aldık şuan 17 günlük önceki gibi sürekli uyumuyor emiyor en geç 2 saatte bir doktor kontrolde birşey olmadığını söyledi ama tekrar yükselme ihtimali var mı acaba şuan
Burcuscl Zeynepandmomm zor dönemi atlatmışsın canım sanmıyorum tekrar olsun sen yine de aksatmadan beslemeye çalış inşallah bidaha olmayacaktır 😘
Zezz Zeynepandmomm sariligi farketti kayinvalide ememiyor surekli uyuyordu..sagma makinasi aldik sagdik biboronla rahat emdi ilk bir ay sagdim verdim ara ara emzirdim..simdi normal emiyo
oykus Zeynepandmomm Benim bebişte fototerapi almıştı. Hemşireye sormuştum fototerapi aldıktan sonra tekrar yükselmesini beklemeyiz demişti.
Vivalaarya Zeynepandmomm İçiniz rahat olsun artık. Mesela şu an 17 olsa bile 4 günlükken 17 olmasıyla bir değil. Benim kızım fototerapi aldı arada çok çok az yükseldi ama doktorumuz hiç sıkıntı yapmadı. Merak etmeyin.
Zeynepandmomm Vivalaarya bizim doktorumuz da kontrolde kan tahliline gerek yok gayet iyi bol emzirmeye devam et demişti ama yine de tedirgin oluyorum
Vivalaarya Maideee 19 civarıydı 2 günlüktü. Ama şu an eşimle konuşuyoruz şimdi olsa yatırmazdım evde mama verirdim.
Oglununannes Zeynepandmomm vallahi ben size bir şey diyeceğim saçma gelir mi bilmiyorum ben Araptim evlendim kürtlere gelin geldim yabancı değil zaten bizlerde bir şey var yeni doğan bebek veya normal bir insan fark etmez sarılık olduğu zaman anlaşılır bizde sarılığı bazı büyüklerimiz keser ve hemen toparlanır benim oğlun 1 aylık ve ilk doğduğunda çok sarılık vardı birine götürdüm kesti yüzü gözü rengi düzeldi hemşire bile sariligi kalmamış dedi ama o inanmaz diye demedim ve bol bol emzirdim çok şükür geçti
Oglununannes Zeynepandmomm dedim ya saçma gelir mi bilmiyorum oğlum doğduğunda gözleri yüzü değişik renkti sarılık vardi hemşirem de az var dedi 1aylik oldu aşı için götürdüm hafif yanağında sarılık kalmış dedi gitmiş sariligi dedi
Vivalaarya Zeynepandmomm Ay evet… Coronadan dolayı bebeği göstermediler bir haftaya yakın. Siz emzirin bol bol yetmezse mama verin. Hızlıca atsın inş