Defnoli Kızlar sabah Avakado,Muz, 3 adet bebe bisküvisi, yumurta sarısı, peynir altı suyu, çok küçük miktar pekmez pirinç unu. Karıştırıp verdim sizce çok mu yüklenmiş oldum ☺️ Sizler neler veriyorsunuz ?
gmzaknc Defnoli yiyebildiyse çok değil bence…ben şimdi hazırlayacam 1 yumurta sarısı 4 bebe bisküvisi labne pekmez karıştırıp yedirecem tabiii yerse inşaAllahhhhh
esraeerdogann Defnoli karışımı yiyor mu bebeğiniz benim bebeğim yemiyor ya bende ayrı ayrı vericem artık avokadoyu falan hepsi içiiçe olunca sevdiremedim🙄bence pirinç ununa gerek yok ama diğerleri normal ben her zaman yedirmeye çalışıyorum bu saydıklarını☺️
Prensesimlina gmzaknc ay kahvaltıda ne yapıcam çok zorlanıyorum ya peki ıslatmak için ne kullanacaksınız bebe bisküvilerini falan
Mys01-01 gmzaknc 5 ay 20 günde ek gıda geçirdi bizi 6 ay 6 günlük 3. Öğün ekledim ben 4 öğün kahvaltı haftaya ama tek tek ver dedı siz ezipmi veriyorsunuz
Mete-35 Defnoli hijyen beni tarif etmişsin bende hipp organigi çok övdüler tavsiye ederim alacağım bende…Bi de pirinç ununu nasıl yapıyorsunuz ben ilk defa ypcgim
hemsireleylos Bende şimdi irmiği pişirip içine muz , avakado pekmez yumurta sarısı yapıp vercem yemek saati için aç bırakıyorum 😂 6 buçukta 60ml mama zor içti 9 buçukta yedircem mamayı .. bizimkinin mama alımı azaldı günde maksimum 600 ml formül mamayı ancak içer oldu .. ama günde 2 ana bir ara öğün yapıyor iyi de yiyor şimdilik ona bağlıyorum ama kilo alıyor mu derseniz no valla ayda 300-350 gr ancak o da aha benim çabamla 😌😌 bünyeyle alakalı sanırım benim yedirdiklerimi bu ölçüde bir ay yiyen bebek toroman olur bizimki 300 gr zor alıyor😂 aşırı hareketli diye kendimi avutmaya devamke🥰
Mete-35 hemsireleylos aynı ben keeee 🤣🤣 her sağlık ocağına gittiğimde hemşirenin bu kilo almamış demesi de cabası😡 irmik hangi marka alıyorsunuz Bi de nasıl yapıyorsunuz detaylı anlatır msnz …bende yeni baslaycm ilk annelik deneyimi
hemsireleylos Mys01-01 bir çay bardağı suyla pişir ben sulu yapıyorum içini çeşitlendirmek sana kalmış bazen soğutup formül mamasıyla kıvamlaştırıyorum sonra içine bir adet organik bebek bisküvisi ben hipp alıyorum sonra çeyrek avakado muz ve yatım yumurta sarısı müthiş severek yiyor , sabahları ilk kalkınca kaynanam yaptı keçiboynuzu pekmezi bir tatlı kaşığı mutlaka veririm direk verilmesi taraftarıyım , böyle yani blw yaptıramıyorum oyun sanıyo ağzına götürmeyip oynayıp atıyo ne yapsam mecbur böyle veriyorum herşeyi pütürlü olacak şekilde .. bakalım belki 8-9 aylık olunca blw yi sever de bende şöyle kekler mücverler falan yapar eline veririm artık 🙏🏻
Mys01-01 hemsireleylos hemen deneyecegım cok teşekkür ederim cok hasta benım bebegımde ya iğlessın yapayım