cekoslavakporseleni Evet hanımlar her şey ortada 😂😂 alırım tavsiyelerinizi. Vitamin şurup doğal ürünler vesaire ne olursa, doktorumuza da soracağım. Öncesinde fikir almak istiyorum.
Tugbatugba123 cekoslavakporseleni doktora ilac da yazdırdım balık yagida kullandım açılmadı. Memeyi bırakınca açılır diyorlar tek ümidim o :) ama bende çok iştahsız biriyim bence ne yaparsak yapalım genetik
cekoslavakporseleni hemsireleylos şu an 9.5 aylık ama zaten hep iştahsız. Son birkaç haftadır ise iyice abarttı neredeyse gün boyu hiçbir şey yemek istemiyor hep ben zorluyorum.
cekoslavakporseleni Hayatkisa1126 bildiğimiz Medine hurması mı? Nasıl veriyorsunuz, püre falan mı yapıyorsunuz. Yiyebiliyor mu? Kaç aylık bebeğiniz.
hemsireleylos cekoslavakporseleni 10.ayda da atak var diyebiliyorum bazı bebekler iştahsız oluyor buna alışmamız lazım benimki şimdiden beni zorluyor öyle söyleyim , kan ve demir ilacını düzenli alıyorsa kan tahlilleri sıkıntısızsa çok üsteleme bakalım kaşık maması vs dene
Hayatkisa1126 cekoslavakporseleni 8 aylık evet Medine hurması geceden suda bekletiyorum yumuşak kisimlarindan elimle veriyorum yer canim 6 aydan sonra
cekoslavakporseleni hemsireleylos evet onları çok düzenli veriyorum. İştahsız çok ama çok iştahsız. Bugüne kadar bir kez açlıktan ağladığını bilmem. Saatlerce beklesem yine de en son benim zorumla yiyor🤷🏻♀️
cekoslavakporseleni hayal24 ne kadarlıkken verildi? 9.5 aylık ya acaba ben verebilir miyim diye🤔 birkaç kez daha okumuştum bunu burada.
hayal24 cekoslavakporseleni ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine 13aylıkken doktora sormuştum doktorumuzda günde 1tatlı kaşığı verebilirsin demişti
Hayatkisa1126 cekoslavakporseleni Ben 7 ayda vermeye başladım canim hem çok vitaminli bir yiyecek biliyorsun ki zaten iç kısmında parçalayarak veriyorsun yiyorlar korkmayıncekirdeginden ayırın iç kısmından az az verin kapuk kısmı suda zaten ayrisiyor