Medihamesut Deletedmom_36 sadece Philips yedek parça sayfasında satılıyor maalesef heryer satamıyor ☺️
Ebruli101 Medihamesut yedek parça almaktansa yeni almak daha mantıklı gibi ya uçlar falan daha pahalı çünkü bende baktım da 😊 sulugu alırken 60 TL ye almıştım zaten şimdi yedek uç o para olmuş tabi suluk da çok artmış ama tamamını almak daha iyi yine
Medihamesut Ebruli101 bende aynı şeyi düşündüm aslında ama böyle bu suluk gibi kaliteli ve damlatmayan başka marka varsa ona da bakabilirim ☺️
Ebruli101 Medihamesut buna kadar aldım bir iki tane hep koku yaptı ne yazık ki canım 😌 16 Haziran 2020 de almışım tek sıkıntı sizin ki gibi uçları işte , yoksa 3.kattan betona falan düştü maşAllah aynı😂
Medihamesut Ebruli101 evet ya maalesef herkeste aynı sorunu yaşıyor ama biberon kendi adına gerçekten her anlamda çok başarılı başka bir termos suluk buldum onlarda çok pahalı yorumlar çok iyi kararsızım sanırım tekrar aynısını alacağım ☺️
Medihamesut Deletedmom_36 ben orada hiç denk gelmedim ilk aldığım zaman da yedeği varmı diye bakmıştım ama yine avent kendi sayfasında bulmuştum belki de ben denk gelmedim ☺️
Minis 6 aylıkken aldik 9 aylıkken ucunu parçaladi siz yine iyi dayanmışsınız 😂 biz pipetliye geçtik. Suluk zaten indirime girdiğinde o fiyatlara düşüyor bence saçma sadece ucunu almak