Senanurkmrc NaimeYilmaz iyiki reflü yatağı. Bibs emzik ve elektrikli anakıcağı almışım. 🌸🌸🌸 keske o kadar çok kıyafet almasaydım mochi pompa almasaydım pişmanlık🙄
Tokgozss @NaimeYilmaz 🌸 İyi ki aldıklarım; 1. Sallanan ana kucağı Kanguru bebek bakım örtüsü Göğüs pompası park yatak astronot mont 🤦keşke almasaydım dediklerim; 1. Emzirme yastığı minik Aldığım marka bebek arabası Kalın battaniyeler ve hırkalar 4.Yenidoğan puseti
Vanilya NaimeYilmaz Korbel çöp kovası 👍 Joie ana kucağı ve mama sandalyesi 👍 Woolnat uyku tulumu 👍 Kanz cgo bebek arabası 👍 Bliss hamak beşik 👍 oyun çitleri 👍 kifidis ilk adım ayakkabısı 👍 Kraft silikon önlük👍 skiphop suluk👍 Dr browns biberon👍 yan yatırma yastığı👍 Bibaby kaydırmaz çoraplar 👍 Kızıma aldığım mutfak 👍👍👍 Adım adım set👎 Lcw uyku tulumu 👎 Ebebek atlet zıbın 👎 Düz kafa yastığı👎 Avent suluk👎 Babyplus termos👎 Aklıma gelenler şimdilik bunlar
tkolcak NaimeYilmaz Keske almasaydim dediklerim; gümüş göğüs kapağı, güvenli yan yatış yastığı,babynest, Chicco mauel göğüs pompası, Chicco tırnak bakım çantası, cibinlik,yürüteç,lohusa geceliği,extra küvet filesi
murdek NaimeYilmaz İyi ki almışım: ayaklı küvet seti, hamak, park yatak, portatif mama sandalyesi. keşke almasaymışım: kanguru, puset, oyun halısı.
JUTENYA murdek park yatak modeliniz hangisi acaba bende arayıştayım dez avantajları varmı sizce yoksa kesinlikle park yayakemı almalıyım
TheBossMom MerveAslan34 yaa çoğu kişi yazmış ben evde anakucağı yerine kullanmıştım bazen birde araçta çok lazım oldu baya faydasını görmüştüm
Gelincik06 NaimeYilmaz göğüs pedi bebek arabası ve puseti 2 eldi puset kırık çıktı araba da çok ağır,emzik,ama kucağı hatta beşik gereksiz beşik belki ilerde kullanırim kim bilir bir de yenidgunca örülen tulumlar bir kere giydi bunlar gereksizdi ya da pişman oldum
TheBossMom NaimeYilmaz iyikiler 🙏🏻baby plus anne yanı beşik yandan açılıp yatak ile birleşiyor gece yatağımdan kalkmadan bebeğimi almak emzirmek çok kolay oldu 🙏🏻korbel çöp kovası 🙏🏻Babynest 🙏🏻Gümüş kapak asla yara olmadı sayesinde ❌reflü yatağı hiç kullanmadım ❌alt açma minderi (kullan at olanları kullandım hep) ❌bakım seti sadece tarak ve tırnak makası lazım oldu
Betulsmom Kabakcekirdegimiray Kesinlikle joie mirus bebek arabamiz çok iyi çok hafif iki yönlü fonksiyonlu en büyük iyikimiz
MerveAslan34 TheBossMom bizim aracımız yok evde de bebeğimin reflüsü olduğundan bacaklarını hafif kalksa karnına baskı oluyordu kusuyordu hemen bu yüzden hiç kullanmadım
s_enil_ay Iyi almisim; Bebek onlukleri ve mendilleri Isı ölçer Elektrikli ana kucağı Keske almasaydim; Elektrikli süt sagma makinasi Manuel süt pompası Süt saklama poşetleri Gögüs pedleri (Sütüm olmadı boşa gitti paralar. Doğumdan once almasaydim keske)
Baldanbebikk İyi ki, Temassız Ateş ölçer Anne yani olabilen park yatak Hamak gibi salıncak Tek kullanımlık Alt acma örtusu İsitici Cirtcitli hasta bezi( külot şeklinde değil) Yürüteç Muslin bezler Netten aldığım hesaplı hem de çok hafif bebek arabam Keşke, Kanguru Puset Çok fazla kız bebek elbisesi
Merii68 ✅ Kesinlikle ana kucağı kızım çok sevdi iş-yemek yaparken hep ona koydum. ✅Alt açma bezi büyük rahatlık. ✅Şuanda uyku tulumu, benim gibi pimpirikli biriyseniz aman üstümü açıldı endişesi olmuyor 🤦🏻♀️😂 ✅Hışırtılı kitap ✅Müslin battaniye ✅Yatağımın başına organizer, bezini - vitaminlerini - pamuğu vs koyuyorum kolaylık oluyor ❌Bebek arabamızı seviyorum bir sorun yaşamadık ama şimdiki aklım olsa biraz daha hafif bişeye bakardım.
Zeynep228 NaimeYilmaz valla aldığım herşeyi kullandım kıyafetleri çok almıştım ama onları da çok aldığım için hergün değiştiriyorum bazen fotoğraf çekinmek için kullanıyorum çok kıyafet almayın😂 ama oyun halısı babynest biberon emzik kişisel bakım seti zıp zıp falan hepsini kullanıyorum😂