53brl NaimeYilmaz reflü yatağı iyi ki almışım. Çok kullanışlı çok gerekli bi şey. Kusan bebekler için özellikle. Reflü olmasa da bebekte kullanışlıydı bence. Oturma odasında mı uyudu bebeğim onun üstüne yatırıyorum, yatak odasına mı geçecek direkt onunla alıyorum kucağıma hiç hissetmiyor ne olduğunu uykusu asla bölünmüyor. Zaten sert olduğu için çok çok rahat ediyor. En memnun olduğum reflü yatağı ve ana kucağıydı. İkisi de verdiğim paranın hakkını verdi. Biberon çok gereksiz hiç ihtiyacımız olmadı şükür. Keşke o kadar parayı vermeseymişim. Küvet de gereksiz değil ama pahalısını almıştım o gereksiz oldu çünkü kırkından sonra bebeğimi banyoda yıkadım. Kendim girerken onu da aldım kucağıma. Ten tene olmamız sayesinde belki de sudan banyodan korkmuyor bebeğim. Biberon ve pahalı küvet- keşke
Atabetulhakayik NaimeYilmaz emzirme yastığı, burun aspiratörü, sling ve kanguru iyiki almışım dediklerimden 🌸 Ancak hamak ve elektrikli anakucağı olmasa da olurdu. Gazı ve uykusuzluğu için bir çare almıştım ama ne fayda🤷♀️ Uyumayan bebe uyumuyor 😄
vaenoctis NaimeYilmaz İyiki ✔ Korbell çöp kovası Tek kullanımlık alt açma bezi Reflü yatağı Mamajoo Biberon Philips Avent emzik İkea beşik İkea uzayabilen çocuk karyola İkea mama sandalyesi Keşke ✖ Kanguru Babynest
Buse8 masal_momm kullanmadıklarınızı dolapta satın ben öyle yapıyorum. Bebek arabası da kabin tipi aldım çok rahat.
Ikizleriminannesi NaimeYilmaz iyiki almışım hamak beşik ve doğumda depand bez, keşke almasaydım cam rende ana kucağı
elifineylulu NaimeYilmaz meyve süzgecini İyiki almışım..Anne yanını keşke almasaydım çünkü hep yanımda yatakta yattı
Hediy-21 NaimeYilmaz İYİ Kİ ALMIŞIM- emzik biberon alt açma örtüsü oyun halısı park yatak reflü yatağı çıngırak tulumlar zeka kartları Sibel Güngör Kızıltan bebeğimin beslenme kitabı diş kaşıması için eldiven bepantol sudocrem ve pamuk uni ve fairy biberon yıkama deterjanı KEŞKE ALMASAYDIM - 5 Li takım çok fazla almışım çok değil 6-7 tane sanırım ama giydiremediğim de oldu haziranda doğdu kızım. Oioi diş kaşıma zımbırtıları asla sevmedi ağza girmiyor bile. Nuk emzik pişmanlık değil ama tutamadı dil bağı olduğu için midesini bulandırı büyüklüğü. Onun dışında zaten kullanmayacağımız bir şey almadım 🤷🏻♀️
Hediy-21 vaenoctis bizde de öyle ne emzikler denedim hepsi büyük geldi midesini bulandırdı ama biberonda tık yok maşallah 🧿
sevdegnky sevdegnky bir giysi uygulaması var 2. El satılan D ile başlıyor. Reklam olmasın diye isim veremiyoruz sanırım ondan yazmıyorum. o uygulamadan 2. Ellerine bakın
Senanurkmrc NaimeYilmaz iyiki reflü yatağı. Bibs emzik ve elektrikli anakıcağı almışım. 🌸🌸🌸 keske o kadar çok kıyafet almasaydım mochi pompa almasaydım pişmanlık🙄
Tokgozss @NaimeYilmaz 🌸 İyi ki aldıklarım; 1. Sallanan ana kucağı Kanguru bebek bakım örtüsü Göğüs pompası park yatak astronot mont 🤦keşke almasaydım dediklerim; 1. Emzirme yastığı minik Aldığım marka bebek arabası Kalın battaniyeler ve hırkalar 4.Yenidoğan puseti
Vanilya NaimeYilmaz Korbel çöp kovası 👍 Joie ana kucağı ve mama sandalyesi 👍 Woolnat uyku tulumu 👍 Kanz cgo bebek arabası 👍 Bliss hamak beşik 👍 oyun çitleri 👍 kifidis ilk adım ayakkabısı 👍 Kraft silikon önlük👍 skiphop suluk👍 Dr browns biberon👍 yan yatırma yastığı👍 Bibaby kaydırmaz çoraplar 👍 Kızıma aldığım mutfak 👍👍👍 Adım adım set👎 Lcw uyku tulumu 👎 Ebebek atlet zıbın 👎 Düz kafa yastığı👎 Avent suluk👎 Babyplus termos👎 Aklıma gelenler şimdilik bunlar
tkolcak NaimeYilmaz Keske almasaydim dediklerim; gümüş göğüs kapağı, güvenli yan yatış yastığı,babynest, Chicco mauel göğüs pompası, Chicco tırnak bakım çantası, cibinlik,yürüteç,lohusa geceliği,extra küvet filesi
murdek NaimeYilmaz İyi ki almışım: ayaklı küvet seti, hamak, park yatak, portatif mama sandalyesi. keşke almasaymışım: kanguru, puset, oyun halısı.
JUTENYA murdek park yatak modeliniz hangisi acaba bende arayıştayım dez avantajları varmı sizce yoksa kesinlikle park yayakemı almalıyım
TheBossMom MerveAslan34 yaa çoğu kişi yazmış ben evde anakucağı yerine kullanmıştım bazen birde araçta çok lazım oldu baya faydasını görmüştüm
Gelincik06 NaimeYilmaz göğüs pedi bebek arabası ve puseti 2 eldi puset kırık çıktı araba da çok ağır,emzik,ama kucağı hatta beşik gereksiz beşik belki ilerde kullanırim kim bilir bir de yenidgunca örülen tulumlar bir kere giydi bunlar gereksizdi ya da pişman oldum