Alya2308 Sallanır ana kucağı iyiki almışım . Vücut kremleri , yağları , sabunlar , vazelinler , bebek kolonya ve parfümleri kesinlikle boş işmiş tek çeşit organik şampuan yeterlidir bence 👍🏻
Tatlican NaimeYilmaz Beybinest yapmistim cok gereksiz ,sallanan elektirikli besikte gereksiz oldu onda hic uyumadi, reflu yataginda cok yattı iyiki almışım ,ve iyiki hamak besik almişız 3yil kullandık
nur-nr_123 NaimeYilmaz keşke alsaydım ilk baştan beri dediğim telsiz bebeğime ne aldysm gram pişmnlık yaşmdm hepsini kullndımsanırım doğru alışveriş ypmışım
Merve NaimeYilmaz iyi ki ✅ -kesinlikle korbell çöp kovası -emzirme önlüğü -babynest -Mustela bakım ürünleri -Joie ürünleri(bebek arabası,oto koltuğu,mama sandalyesi) keşke ❎ -kehribar kolye -sepet beşik -ana kucağı
Emine-24 Merve kehribar kolye almayı düşünüyorum siz neden keşke almasaydım dedi miz merak ettim doğrusu ☺️
Buketkucuk NaimeYilmaz ana kucağı, oyun alanı, emzik, burun aspiratörü, emzirme yastığı ve daha aklıma gelmeyen birçok şeyini iyi ki almışım, keşke almasaymışım dediğim pek birşey yok zaten gereksiz olan hiçbir şeyi almadım
Serife00 ✅iyiki almışım ✅ Yürüteç kanguru bebek arabası yürüme arkadaşı mama sandalyesi kehribar kumtel ısıtıcı oto koltuğu 💯 süt sağma makinası 💯 ☑️ Keşke almasaydım☑️ Takım banyo küveti ( ebebekten gereksiz pahalı) anne yanı katlanır beşik kiwi marka kiraz çekirdekli gaz sancısı önleyici Avent emzik otribebe burun aspiratörü
MyEternalLoveNoyann NaimeYilmaz keşke almasaydim Hamak beşik hiç uyumuyor onda boşu boşuna almışım Puset sadece hastaneden çıkarken kullandım birdaha işe yaramadı çok ağır insana eziyet Valla bu ikisi dışında diğer herşeyi iyi ki almışım diyorum hepside çok işime yaradı.
Deletedmom5455451 MyEternalLoveNoyann puset işini anlamıyorum en gerekli şeyi çoğu kişi gereksiz demiş araba yolculuklarında ne kullandız boş kucağınıza mı gezdirdiniz bebekleri
Laden Boymom tabiki❤️ İnanılmaz rahat bir çanta. 3 yıl olacak kullanıyorum en ufak bir deformesi bile yok o kadar sağlam ki anlatamam. Aşırı memnunum kendisinden🥰
ZMK Boymom 3 tane değiştirmiş biri olaraktan bu içi bavul gibi olan çanta gözüm kapalı tavsiyedir manuka everday bag
ozsez85 Danerys chicco hangi modeli acaba? Ben de mama sandalyesi arayışı içindeyim, yatma özelliği kullanılmaz gibi düşünüyorum ama sanırım siz de bayağı faydalı olmuşu. Modeli yazabilir misiniz?
Danerys ozsez85 polly 2 start modeli. Bebeğim küçüktü. Eşim işteyken mutfakta benimle takılıyordu ☺️ Şimdi 4 aylık kaldırdık yatmıyor orada normal kullanıyoruz biraz eğimli
Toprakseyran NaimeYilmaz iyiki anne yanı yatağını almışım ve iyiki ev tipi ana kucağını almışım. Keşke Emzik almasaydım çünkü tutmadı 😂
Denizzz88 NaimeYilmaz aldığım herşeyi iyi ki almışım hiçbirisinden pişmanlık duymadım sadece kıyafet alırken ay ve hava durumunu hesaplayamamışım pek mayısta doğdu oğlum aldığım bikaç uzun kollu şeyleri giyemedi hiç yaz geldiği için boşuna almış onlara üzüldüm bide mustela seti almıştım şampuan ve vücut kremini şuan kullanamıyoruz alerjik bebek olduğu için atopik kremlere geçtik o yüzden onlarda kaldı öyle
Birdunyabircennetannesi NaimeYilmaz İyiki; Süt sağma pompası,alt açma örtüsü hayat kurtardı cidden, bol bol kıyafet kusan bir bebek olduğu için bizimki, hamak, reflü yatağı Sanırım gereksiz bir şey almamışım 😂
Busragokceberra NaimeYilmaz İyiki aldığım √Ana kucağı (en büyük kurtarıcım) √Elektrikli sallanan beşik (uzun bir süre kullandım çok büyük kolaylık oldu) Keşke almasaydim √Kanguru(çok az kullandım çok dışarı çıkamadık pandemiden zaten √Orumcek(asla durmak istemedi zaten pekte onerilmiyormus
Denizmooom NaimeYilmaz göğüs pedi alınmayabilinirmiş onun dısında her şeyi sonuna kadar kullandım 😁😁 belki bide park yatagın asma katı için yatasın viscon yatagını almıstım hem yumusak hem terletiyor daha sert bi yatak alırdım