Elizan01 Mammamiaa_ pekmez biraz tavaya koy 2 tane yumurta kır pişene kadar gün de 4 öğün ye yatmadan önce de de ye fark edeceksin süt dolacak göğüslerin dua edeceksin bana canım dene hiç miğden fln bulanmaz annem bana dedi böyle yap ye ben yemem fln diyordum.nasil yani pekmezle yumurta pişirip yicem kızım için yaptım.yedim artık ben vazgeçemiyorum süper süt yapıyor özellikle yatmadan önce yapıp yiyorum bol suda içiyorum gecede sık sık emziriyorum sabaha kadar maşallah göğüslerim dolu dolu
Mammamiaa_ Elizan01 maşallah bilirim pekmezli yumurtayı ama bana o da işlemiyo kaç gündür yiyorum😁😁😁 aslinda oğlumun uyku saatleri uzadı o gece emmesi çok güzel süt yapıyor ama oğlum uyanmıyor
Elifinannesi2021 Elizan01 bizde 3 ay 24 günlüğüz. Mama destekli emziriyorum.pekmezi tabaya koyup ısıtacak mıyız ? Bende bi deneyim yarın tadı nasıl olur acaba biraz önyargılıyım🙈pekmez ne kadar koyulmalı ölçü olarak
Sedakuru Zehraa_12 bu herkeste mevcut sanırım şaşırdım şuan bende sol memeden emziriyorum diğerini asla almıyor nedir bunun sebebi
Canan_2 Bence bol bol su içmek ve dinlenmek anne sütünü artırıyor. Birde anne “sütüm azalıyor yahut az geliyor yetmiyor” derse de süt azalıyor tecrübe ile sabit. Benim kızım ilk günden beri memeyi tutmadı iki aydır sağım yapıp veriyorum. Şükür bu zamana kadar da mama vermedim. Ama gerekli olursa neden vermeyeyim. Mama karşıtı biri değilim. Ne kadar sık sağarsanz i kadar çok artıyor ☺️
Esra321 Canan_2 benim oğlumda göğsümü tutmuyordu, ben e bebekten baby mom silikon göğüs ucu koruyucu aldım onu gögsüme takıyorum direk alıyor. Sanırım onu da biberon ucu zannedip alıyorlar. Bence deneyin umarım faydası olur en azından sağıp biberonla vermekten kurtulursunuz.
Liva2210 Busesinemeliz rezene kimyon anason üçünü bi kapta karıştırdım günde 1-2 kere demleyip içiyorum baya işe yarıyor.
AytekinM Sütüm az olduğu için emmiyordu bebeyim,ne yaptıysam artmadı.2 saatde bir sağdım (30ml) bol su içtim,bulqur,rezene fayda etmedi.3 ay çok zorlukla süt vere bildim
Habibeasel16 Zara58 bizde 2 ay 13 günlüğüz hep biberon aldı şimdi çok şükür meme de alıyor ama hala mama veriyorum
Moonlightttt Busesinemeliz dereotu çok etkili. Tahin, tahin helvası,Badem,rezene çayı, bool su, dinlenmek,(hurma incir dut ben denemedim ama yazan çok), irmik. Malta içecek . Ben ilk zamanlar bestlak damla kullanmıştım
Gtmz Deleted0979 6. ayindansonra oyle büyüdü tek sorun meme orantisizligi yoksa tek meme de yetiyor cok şükür:)
Oglununannes Suu123 hazır özellikle bim in daha kaliteli katı tadı da güzel o ve yulaf li bisküvi bende çok işe yarıyor
Oglununannes Mammamiaa_ ben her akşam bir bardak içiyorum her sabah kahvaltıda illa peynir yiyorum faydası da var
Elmel Mammamiaa_ instagramda dilruba demirezer ürünlerini kullan özellikle maya isimli olanı harika süt yapiyo
Habibeasel16 Zara58 mama vermeden önce hep meme verdim ama zorlamadım hiçte pes etmedim bir ara aldı sonra geri istemedi sonra kendi tekrardan almaya başladı o alış hala devam ediyor ama malesef sütüm az
Uslukuzum Ikra-5561 süt fazla geliyordur ya da reflüsü vardır benim bebeğim de sürekli kusuyordu sık sık ve tek meme ezmiyordurdum o zaman kusma olmuyor olsa da az oluyor
Uslukuzum Süt arttırmak için her yediğinizi içtiğinizi kuzuma süt olsun şifa olsun yarasın derseniz işe yarıyor ;) stres ve yorgun olunduğunda ne yerseniz yiyin süt olmuyor kafanız rahat olacak