HappyKids Merhaba canımız annelerimiz, “Anne Sütü ile Beslenme Rehberi” başlıklı blog yazımız yayında! İlk 6 Ay Bebek Beslenmesi Anne Sütü ile Beslenmede Bilinmesi Gerekenler Doğru Emzirme Nasıl Olmalıdır? Anne Sütünü Azaltan Nedenler Nelerdir? Anne Sütü Yetersizliği Nasıl Anlaşılır? İçerikler Linkte! https://blog.mutlubebekleriz.com/beslenme/anne-sutu-ile-beslenme-rehberi/ Yazımızı okuduktan sonra konuşalımm!😍
Se26es HappyKids her okudugum yazida gunde 5kez en az bez degisimi yaziyor ama biz dogdugumuzdan beri ben hic o kadar bez degistigimizi hatirlamiyorum 😂nadiren 4 kez degistirmisimdir 5aydir hep 2-3 kez oda cok ıslak degil ayrica 2-3 gune bir kaka alirim altindan bence genelleme yapilmamali bu bez degisimi konusunda 🤦🏻♀️
kumsal_01 HappyKids her iki mememi de emiyor gazini da cok guzel cikartiyor fakat memeyi ucundann emiyor sadece bunu doktora sotledigimde benim yanlis emzirdigimi ve bi ebeyle gorusup dogru emzirmeyi ogrenmelisin dedi gittim fakt bebegim kendi nasil istiyosa oyle emdi acaba diyorum dil alti bagi var di ondan mi acaba oyle emiyordu e artik alisti da 2 bucuk aylik olduk daha donduremiyorum dogru emzirmeye naisl olucak ki
Dorukveannesii Zehraa_12 bende sağ göğsümden emziriyorum solu tutmuyor büyük oğlumda tutmamıştı onuda tek göğüsten emzirmistim
miniklerinannesi06 Zehraa_12 ayni sorun bende de var neden oyle yapiyor anlamis degilim kac aylik sizinki
Zehraa_12 Deleted0979 diğer memede süt daha az olunca uzun uzun emmeyi bıraktı ben de tamamen birakmasin diye sadece sol memedej veriyorum🤷♀️
Gtmz Deleted0979 6. ayindansonra oyle büyüdü tek sorun meme orantisizligi yoksa tek meme de yetiyor cok şükür:)
[silindi] Deleted0979 midesi bulanan taraftaki memeyi sagip boşaltıp memeyi tekrar vermeyi deneyebilirsiniz .
piamater Deleted0979 benim de sol memeyi tutmuyor ben de ısrarla vermeye devam ediyorum ilk oğlumda da basıma geldi 2 hafta kadar sağım yapmıştım. Ama gece uyku arasında averdiğimde emiyor
Oglununannes Mammamiaa_ vallahi kaysı meyve suyu içiyorum goguslerim sütten şişiyor resmen deneyin Bi bide her akşam rezene cayi içiyorum.
Elizan01 Mammamiaa_ pekmez biraz tavaya koy 2 tane yumurta kır pişene kadar gün de 4 öğün ye yatmadan önce de de ye fark edeceksin süt dolacak göğüslerin dua edeceksin bana canım dene hiç miğden fln bulanmaz annem bana dedi böyle yap ye ben yemem fln diyordum.nasil yani pekmezle yumurta pişirip yicem kızım için yaptım.yedim artık ben vazgeçemiyorum süper süt yapıyor özellikle yatmadan önce yapıp yiyorum bol suda içiyorum gecede sık sık emziriyorum sabaha kadar maşallah göğüslerim dolu dolu
Elmel Mammamiaa_ instagramda dilruba demirezer ürünlerini kullan özellikle maya isimli olanı harika süt yapiyo
Zara58 Benim bebeğim biberona alıştığı için emmiyo 🥺 2 ay 10 günlük ve sütüm de artık her sağımda 60 CC anca çıkıyor. O yüzden mama takviyesi yapıyorum 60 CC daha onuda içip bitiriyor
Habibeasel16 Zara58 bizde 2 ay 13 günlüğüz hep biberon aldı şimdi çok şükür meme de alıyor ama hala mama veriyorum
Ayse_aras Zara58 2 saatte bir toplam 120 cc mi veriyorsunuz ? Benim bebeğim de 2 aylık oldu ama 120 cc kadar veremiyorum sanırım .
Esra321 Zara58 benim oğlumda göğsümü tutmuyordu, ben e bebekten baby mom silikon göğüs ucu koruyucu aldım onu gögsüme takıyorum direk alıyor. Sanırım onu da biberon ucu zannedip alıyorlar. Bence deneyin umarım faydası olur en azından sağıp biberonla vermekten kurtulursunuz.
Canan__66 Benimde biberona alıştı ve beni hiç emmiyor 20 gündür çok üzülüyorum bu duruma günde 8 ,9 defa 120cc alıyor 🥺
Hulya_32 Canan__66 bende çok zorlandım ilk aylarda hep sagiyordum Gece memeyi alıyordu.artik bikmistim sagmaktan biberon yıkamaktan.pes etmedim ama biberonu vermedim artık sadece memeyi verdim .ve ben kazandım artık sadece memeyi aliyo.ac olunca oylebi aliyoki.ama çok zor oldu.insallah sizinkide sadece memeyi alır.bence sagdikca değil.cocuk emdikçe süt artiyo .
Busesinemeliz Sütümü arttırmak için ne içmeliyim ne yapmalıyım önerisi olan varsa yazabilir mi lütfennn 😍
Liva2210 Busesinemeliz rezene kimyon anason üçünü bi kapta karıştırdım günde 1-2 kere demleyip içiyorum baya işe yarıyor.
Moonlightttt Busesinemeliz dereotu çok etkili. Tahin, tahin helvası,Badem,rezene çayı, bool su, dinlenmek,(hurma incir dut ben denemedim ama yazan çok), irmik. Malta içecek . Ben ilk zamanlar bestlak damla kullanmıştım
Esra321 Busesinemeliz e bebekte satılan promalt iceciği var bide vitamoms ben onları kullanıyorum bayağı etkisi var. Ayrıca icebildiğinix kadar su icin. Bol su bol süt demek Stres yapmayın sütüm bebeğime yetıyor diye düşünün hep. 🙏 sağlıcakla büyüsün minikler
Oglununannes Suu123 hazır özellikle bim in daha kaliteli katı tadı da güzel o ve yulaf li bisküvi bende çok işe yarıyor
Pentate Bizim 27. Günümüz adam akıllı emzirmeye başlayalı 2 gün oldu memeden kalkmıyoruz artık ilk başlarda sütüm gelmedi gelmeye başladı göğüsüm çok büyük olduğu için alamadı mamaya başladık memeyi ret etti derken azimli azimli hergün devam ettim 2 gündür mamada yemiyoruz memeden devam rezene çayı havuç ve ceviz yedim sürekli