Saresi Krdlnmasal eşim bana doğum günü hediyesi aldı bi on gün önce asla 128 GB ve üstü bulamamış. Siyah almış ama beyaz bence 😂
Krdlnmasal Saresi ay inanır mısınız 7 plus ve şuan ki 8 plus siyah renkte banada eşim sormadan almıştı bunlsrı siyahtan gına geldi 😂😂bu telefonlar konusunda sorsaydı fikrimi siyah dışında her renk dersim 😂
Srht Krdlnmasal bence en zarif olanı siyah ben siyah kullanıyorum. Daha önce 5 ve 6 sını da kullandım siyah olanları tercih ettim ozaman metalik ön camı siyahtı şimdi arkasıda siyah daha bir hoş görünüyor gibi
Mervesungur71 Canım arsa almıyorsun ki ilerde değerlensin yada değersizleşsin 😂 telefon yani sonuç olarak rengini geç şundan bikaç yıl sonra iPhone 11 olduğu için zaten basitleşecek üst modeller çıkınca 😂
Krdlnmasal zeynepbalci ah yok bitanem ya kaynımındı kullanmıyordu.İyi olsa İnan satarım ama telefonun hoparlör kısımları vs toz dolmuş hep sesi vs az çıkıyor batarya kötü.Ha satmaya yine satılacak telefon ama bu şekilde istemem sana veya başka bi tanımadığım birine 🤗
Sherlockholmes Krdlnmasal Kardeşim lila aldı çok tatlı . Hiç basit de durmuyo zaten kaliteli kendini belli ediyor. Kılıf da kullanıyorsunuz sonuçta bir de.
zeynepbalci Krdlnmasal anladım kuzucum benim de eski telefonum 8 plus, note 10 pro ya geçtim mi nin hiç alışamadım ikinci el de temiz güvenemiyorum bi şansımı deneyim dedim belki yeni almışsındır diye 😁 hayırlı olsun şimdiden yeni telefonun 🌸🌸
Haticelif Krdlnmasal ben lila kullanıyorum evet çok tatlı duruyo ama her kılıf yakışmıyo beyaza her kılıf yakışır bence