Minikereninannesi Doğum yapalı 3 ay oldu eylul 40imdan sonra 53.gunumde regl oldum ekimin sonunda olmam gerekiyodu olmadim beni bir endise sardi normal mi yoksa bu olay bir ay olup sonra olmama
Tazeanne0134 Minikereninannesi normal canım ama sen yinede test yap derim belli de olmaz için rahat etsin
_esraaozturkk_ Minikereninannesi doğumdan sonra böyle düzensizlikler normal Cnm ama ynede test yap bir
Hvvnr_mirza Minikereninannesi bende 40 bitti 2 gün sonra regl oldum ve şuan 1 buçuk aydır olmuyorum ebeye sordum oda normal belki 4 5 ay görmeyebilirsin düzensiz olur ama sen yine de korunmayı bırakma dedi test yaptım negatif çıktı çok şükür demek ki bende bi süre olmayacam.
Minikereninannesi Tazeanne0134 test almayi dusundum ama hic denk gelmedi ama bilemiyorum doktorum sut seni 3 ay korur dedi ama bende korunuyorum tabi sute güvenmiyorum
Tazeanne0134 Minikereninannesi zaten güvenme nasıl der ya süt korumaz annem öyle hamile kalmış ben 9 aylıkken sakın ama test yap canım ihmal etme
Hvvnr_mirza Minikereninannesi süt korumasi şöyle oluyormuş yumurtalarimiz yavaş hareket ediyorlarmış hızlı ve aktif değilmiş. Ben hiç inanmadım süt korur lafına o yüzden önlem almak en iyisi.
Minikereninannesi _esraaozturkk_ test de hemen cikmiyo ki bi zaman sonra cikiyo bn hamileliğimi kan testiyle ogrendim
Hsny Minikereninannesi bende 5 ay regl olmadım doğumdan sonra çok normal hala da düzensiz, etkili bir yöntem ile korunduysanız teste falan gerek yok bence
Gulsen4224 Minikereninannesi 4 ay olmamıştın bende emzirdiginden kaynaklı 1 seneyi de geçebiliyor ama dikkat et hamile kalma ihtimali yüksek emzirmeye güvenme cnm
OncedenGurme Minikereninannesi ben de 43. gün regl olup sonra 4 ay olmadım. Düzensizlik olabiliyor ama yine de test yapın derim
Asilahmet Minikereninannesi normal bende 1 ay oluyordum 1 ay olmuyordum bazen her ay oluyordum ilk 1 yıl adet düzensizliği çok normalmiş doktorum öyle söylemişti