MihmininAnnesi Merhaba sevgili anneler yarın 6. Ay aşımızı olcaz eski postlara baktım ama hicbirsey bulamadım. Aşı sonrası bebeklerinizde neler yaşadınız acaba her bebek farklıdır gerçi ama yine de bilmekte fayda var diye düşünüyorum
Elifasel01 MihmininAnnesi geçen hafta oldu kızım çok şükür bi sıkıntı yaşamadık halsizliği oldu biraz akşam da ağrı kesici şurup verdim
Elifasel01 MihmininAnnesi rica ederim ne demek 😊 bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışıyorum postları 🤪🥰
yamananne Bizde yarın inşALLAH 6.ay aşılarımız olcak 2 ve 4 aylarda ates olmadan calpol vermemiştim ama benim cocuğumun atesi cıktığından ates cıkmadan vericem diyorum sizce?
Ymr MihmininAnnesi alla alla sağlık Ocağı beni aradı 6. Aya girdik biz aşıya gelin diye yanlışlıkmı var acaba
Annesininselini MihmininAnnesi bizde persembe gunu olduk asimizi cokbaz atesi çıktı sorun yasamadn atlattk
MihmininAnnesi Ymr işte tamam demek istediğim bebeğiniz 6 ay 1 günlük yani 6. Ayı tamamen doldurmuş 7.aydan gün almış demektir bu. Bizimki de tam 6 aylık
Ymr MihmininAnnesi tşk ederim🙏🏻 İçim rahatladı şimdi yanlış bişey olsun istemiyorum. Çünkü çalışanlar ihmarkarlar kimsenin umrunda olmaz yani oyüzden hasssasım biraz