May01 Sedakcby 8 aylıkken geri geri gitmrye başladı oturuyordu geri geri gidiyodu. İlk defa 9. Ayda ileri emekledi. Umudu kesmiştim tam🤣
Newmom3480 Sedakcby bi sonraki aşama ileri sürünme…. emekleme pozisyonu alarak iler ger sallanma… veee emekleme 😄
Filizvardar Sedakcby yarın tam 8 aylık bir olcak emeklemek için gayret bile göstermiyor yüzüstü yatınca ağlıyo 😞 oturuyo kendi kendine daha çok ayağa kalkıp sıralamak istiyor 😂😂 bende emeklesin istiyorum ama hayırlısı tabi beklemedeyiz 🙏🏻🤗
Sedakcby Filizvardar aynen öyle bizimkinide ayakta tut kollarından saatlerce dursun 😂 az bişey emeklese 😂
eceunverkanra Sedakcby Geri geri emeklemek ileri gitmenin oncesi diyor uzmanlar🙈 Sanirim az bi zamani kalmis yakinda emeklemeye baslar🌸
Sedakcby eceunverkanra aa uzmanlar tarafından da bilgisi verilen bi durum yanii😅 iyi ya sevindim ozaman insalah yakın zamanda görürüz emekledigini 😍
eceunverkanra Sedakcby Evet evet benim oglum 10bucuk aylikken emeklemeye basladi baya bi uzman izledim, dinledim, okudum oradan biliyorum ben de🙈
Sedakcby eceunverkanra bunj dediğiniz iyi oldu peki bebeğiniz 10 ayına kadar ne zaman geri geri emeklwyip düz gitmeye başladı
eceunverkanra Sedakcby Geri geri emeklemenin ustunden 10gun fln gecmis ya da gecmemistir duz emeklemeye basladı ama zaten 10aylikti daha yeni geri geri gidiyodu cok komikti🙈
Sedakcby eceunverkanra böyle dediiniz şimdi gün sayıcam heralde 😂 geri geri emeklemesinden 10 15 sonrası 😅
Buse8 Sedakcby evet ilk önce geri geri emekliyorlar. Benimde kızım şuan 9 bucuk aylık 2 gündür ileri gitmeye başladı ama emekleme şeklinde değilde salyangz gbi ayağıyla öne kendini itip poposunu havaya kaldırarak gidiyor 😅 Buda bir başarı 😜