Sedakcby Bebeğim 8 aylık geri geri emekliyo bu işte bir terslik yok mu 😅 neden düz gitmiyor. Önüne oyuncak koyuyorum geri geri baya sürünüyor yani oyuncağa gitmiyo sadece elini uzatıyor. Böyle durumlarda düz gitmeye başlıyorlar mi zamanla
Kbra_1992 Sedakcby önce geri geri emeklerlermiş bizimkide 6buçuk aylık popo hep havada ama gidemiyor daha ama yuvarlanarak varıyo heryere oyuncaklarına özellikle 😁
Oyku_nisa Sedakcby Benimkide öyleydi önce geri geri sonra yuvarlanma sonra sürünme şuan yavaş yavaş emeklemeye başladı 10. ayımız bitti bu arada anca başladı yani
Duyulurum Sedakcby maşallah 💙böyle başlıyor emekleme. Koltuklarij altı açıksa girip ağlar 🥰 sonra kendi etrafında döndü benim oğlum. Sonra karnının üstüne süründüğü zorlu 1 ay geçirdi ve emeklemeyi keşfedip emeklemeye başladı. Hepsi bir buçuk ay sürdü 🧸
Sedakcby Kbra_1992 evet evet bizimki de popo havada ama yok emeklemiyo 😊 yuvarlanmak kolayına geliyor sanırım. Tembel midir anlamadım ki😅
Sedakcby Narenur emekler yakında inşallah. Zaten her bebek emekleyerek diye bi kural yokmuş da gerii geri gitmesi şaşırttı beni 😅
Narenur Sedakcby çok az geri geri gidiyo sonra agliyo beni al diye ☺️ ellerinden tutup yürütünce sevinçten uçacak ama ☺️
Sedakcby Narenur aynııı. Ayakta durunca okadar seviniyor kii. Çığlıklar havada uçuşuyor. Emeklemeden yürüyen çok bebek varmış zsten şart değilmiş emekleme si. Ben bunj bi kural sanıyodum hani emekleme zorunda diye 😅
Sedakcby Duyulurum He emekleme başlangıcı bu yanii 😍 kesinlikle bebek kıyaslamam hani emeklemese De olur ama emekleyen bebekler okadar tatlı ki hevesim var 😅 emeklese iyi olur en kısa zamanda düz gidebilir inşallah 😍 maşallah bebisiinize allah bağışlasın 🤲🏻 ❤️
Duyulurum Sedakcby ben de bebek kiyaslamam ama yürüyen bebeklere çok hevesliyim 😄😄 minnak minnak emeklemeleri de bir başka, bir bakıyorsun ta evin diğer ucundaki bebek arkada beliriyor 😍
Sedakcby Duyulurum ayyy minicik boylariyla evde bişey yürüyor okadar güzel ki emeklemeden yürüse de olur şuan 😅
Serrax Sedakcby 7 ay 11 günlük bebeğim 6.ayından beri geri emekliyor,1 haftadır da popoyu kaldırdı bacakları emekler gibi yapıyor ama henüz ileri gidemedi bekliyoruz bakalım😄