Hilaldgsn Bireylulmeselesi02 amin cümlemizin inşallah 🙏🏻 16 aya bir haftamız kaldı canım seninkiler kaç aylık ☺️ Valla yorum yaptım baktım benimkinin üstünde hemen senin yorum var kader arkadaşıma bi merhaba diyim dedim 😂😂
Bireylulmeselesi02 Hilaldgsn ahahahha tam isabet olmuş desene🥰birbirimizi en iyi biz anlarız☺️Benimkilerde 26 ay 2 günlükler ama tam canavar oldular ya 🙄
Hilaldgsn Bireylulmeselesi02 maşallah büyümüşler baya 🙂 benimkiler de şimdiden böyleyse 26 27 yi filan düşünemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bireylulmeselesi02 Hilaldgsn vala ben çok zorlanıyorum canım ben hala rahatlamadım 2 yaş sendromunu söylemiyorum bile 🙄
Hilaldgsn Bireylulmeselesi02 zorlanmak bizim kaderimiz boşuna dememişler birine beddua edeceksen ikizin olsun de diye 💆🏻♀️ Hadi ya o kadar mı kötü iki yaş sendromu çok duydum ama hiç araştırmadım o kadar
Bireylulmeselesi02 Hilaldgsn vala benim halamın ikizleri var aynısını diyor birine beddua edeceksen ikizlerin olsun diye dua edeceksin diyor 🤣vala araştırma yaşıyosrun vala inanmazdım ama gerçek vala😭