Gamzebicer Bebeğim 4 aylık ama mama saatlerimizi tam oturtamadık 90 cc içiyor saati düzensiz düzene koymak istiyorum şuan 6 kilo civarı kaç saat arayla ne kadar vermem gerekiyor
nursocum Gamzebicer hiç emzirmiyorsanız 3 saatte 1 verebilirsiniz ama takipli doktorunuz varsa ona sorun daha iyi olur
babyandmom1 Gamzebicer gündüzleri 2,5-3 saatte bir geceleri uyanmazsa uyandırmıyorum 3.ayından beri acıkınca kalkıyor veriyorum mamasını sizde gece kaldırmayın artık bence
Tahannesi25 Gamzebicer bitirince doymuyor mu ? Anlarsınız az buçuk eğer isterse arttırın ben 30 cc kadar arttırdım her ay şuan 6 ayluk 180 cc içiyoruz tabi bazen yeri geliyor 150 ile bile doyuyor
Gamzebicer nursocum hiç emmiyor bende 3 saatte 1 vermek istiyorum ama 90 azmı gelir 3 saate kararsızım
nursocum Gamzebicer onu deneyerek öğreneceksiniz tepkilerine göre huzursuzluğu biterse yetiyordur yada 1 öğünü 120 yapın artarsa yine yetiyordur
1Emirbebek Gamzebicer kullandığın mamanin açıklamasında yazması lazım ama yazmıyorsa 3 saate 90cc az canim. 4. Ayda 120 ile 150cc arası içmeli 3 saatte bir
Gamzebicer Tahannesi25 mama reddi yaşıyoruz bu aralar bazem bitiriyo bazen içmek istemiyo doktoruna götüreceğim artım
Tahannesi25 Gamzebicer atak dönemi olabilir belki yine de götürün en doğru kararı doktoru verecektir tabiki