Alpingo KutayinAnnesiii 2 ml ver canım bence..tabi doktor değilim ama prospektusunede bakabilirsin..ben hep 1 yaşına kadar 2 ml , 15 aylık bugun 4 ml verdim
KutayinAnnesiii Alpingo 6 saatte bir her dozda vücut ağırlığına göre kg başına 10 15 mg olacak şekilde kullanınız diyor anlamadım işte oğlum 8.5 kg anlayan hesaplayabilir mi
Rengin KutayinAnnesiii Prospektusun de yazar dozu. Bizim soylememiz doğru değil bence. Yaş kilo vs çoğu bunlara göre ayarlanır ilaçların. Geçmiş olsun
KutayinAnnesiii 15 mg desek kilo başına 8 kilo desek oğluma 120 mg eder o da 5 ml demekmiş yani 1 ölçek yazması bu yüzden doktorun çözdüm tamam kızlar sağolun ☺️ ama ben gene 5 ml değil de 3 ml vereyim
bebiskoooo KutayinAnnesiii 10 kg da bir ölçek veriliyor günde 8 ise 4 cc gün içinde yeterli olacak sabah akşam verecek iseniz 2-2 verebilirsiniz
BBmom Y@KutayinAnnesiii#15995884 kilosunun yarısı kadar ml verilmeli. Örneğin 8 kiloysa 4 ml. Bu miktarı arada en az 4 saat olacak şekilde günde 4 kez verebilirsiniz.
KutayinAnnesiii BBmom 8.5 kg ben 3 ml verdim gene fazla olmasın diye inşallah çıkmazsa ateşi sabaha kadar vermem daha gece rahat uyur inşallah