Mercimek_Alp Anneler 9 gün sonra 1 aylık aşımız var zor oluyormu aşi yapilan bolgede şişme kizariklik oluyomu aşının yan etkisi oluyomu. Ateş gibi. Siz neler yaptiniz aşıdan sonra neler yaşadınız cok tedirginim ya 🤦♀️
bitterdelisi244 Mercimek_Alp daha 9 gun var sımdıden stres yapma.:) hıcbırsey olmuyo bebek hıssetmıyo bile benımkı hıc ağlamamıştı :) emzık kullanıyorsa emzık götur mutlaka :) ağlarsa verırsın hemen susuyorlar 🥰
Almi21 Mercimek_Alp dün vurulduk aşımızı herhangi bir ateş vs olmadı sadece huzursuzluk ve ağlama oldu yani
_mormenekse Mercimek_Alp ateş yapmıyor annesi hiç korkma ama husursuzluk ve ağlama yapıyor. Sağlık ocağında ki hemşire şanslıysan uyku yapar demişti ama ben o şanslı kişi değildim 🤗 biz koca insanlar bile aşı olduktan sonra kolumuz ağrıyor e bebeklerde hareket halinde hareket ettikçe ağrısı oluyor oda husursuzluk yapıyor emzirebiliyorsan bol bol emzir o günde 🤗
Mercimek_Alp bitterdelisi244 emzik dogdugunda aliyodu ama simfi öğüyor zorla azinda tutarsam 2 3 dakika emip dusuruyor agzindan. Neden öğüyo bilmiyorum. Sonrasinda atesi felan cikmaz demi cok tedirginim ya🥺
Esins Mercimek_Alp ateş yapmıyor canım doğduğunda vurulan hebatit aşının 2.dozu sarılık aşısı yani korkulacak bir durum olmuyor
Almi21 Mercimek_Alp ilk ay aşısı ateş yapmıyor zaten canım 2 ay aşısı zamanı tetikte olucaz gözüm korkuyor o zaman benmde
_mormenekse Almi21 Bakalim biz yarin 2.ay aşısı olucaz unutmazsam bu posta bizde ki etkilerini yazarim bende
_mormenekse Mercimek_Alp Maalesef ellerinde yokmuş sağlık ocağının devlet henüz gondermemis haftaya kaldi 🤗
Mercimek_Alp _mormenekse merhaba 😊😊yine ben. Aşınızı oldunuzmu olumsuz etkileri oldumu omu merak ettim 😊🙏
_mormenekse Mercimek_Alp Merhaba 🤗 bakalim yarin olucaz tabi aşı geldiyse :) bizim buradaki saglik ocagi sadece persembe günleri yapıyor 🤗
_mormenekse Mercimek_Alp Olalim gun sonunda yazarim 🤗 inşallah guzelce atlatir yavrularimiz da bizde 😊