_Nehirim_ Ya bazen kendi eliyle oynuyor kafasıyla yüzüyle ondan mı diyorum bazen mamadan mı diyorum anlamıyorum neyden kaynaklı acaba böyle başına gelen varmı 😬 https://resimyukle.org/i/qXjeB her zaman çıkmıyor ama bazen bak bu mama verdim öyle çıktı şuan da yok geri gitti
Vivalaarya _Nehirim_ Bir kere benim kızımın bacağında oldu hatta ne ısırığı diye post açmıştım alerji denmişti
_Nehirim_ crazymommy bende çözemedim ama yenilerde çıkmaya başladı daha öncelerde mama vermiyordum çıkıyor geri gidiyor mama verdim zaman çıkmadığı da oluyor çözemedim
crazymommy Morfrenk 😂😂😂😂😂 Kız bende gül zannettim çiçek olan gül den arada açıp arada soluyor zannettim 😂😂😂😂😂😂
Morfrenk crazymommy offff 😂hahsjjajzjs bizde öyle derler yani çevremde de hep öyle duydum hajjdjsjdjjx🤪
_Nehirim_ Morfrenk valla ben saymadım kaç tane olduğunu 😂🤷🏼♀️Kaç tane var bilmiyorum da 🥶umarım geçer zamanla
Busetmr Bizde de olur hep özellikle banyo sonrası yada eliyle yüzüne çok dokunursa kasırsa yada çok terlerse vs hep cikiyo sonra sönüyor canım hele banyo sonrası olan bı resmni atsam şok geçirirsin ama korkulcak bişey değil
_Nehirim_ Busetmr yaaa bende açıkçası korkutum evet bu aralar bide hep eli yüzünde kulagında kafasıyla oynuyor geri gidiyor 🥰sevindim korkulacak bişey olmadığına