Mucizemsin21 Kızlar bebeklerde reflü belirtisi ne acaba 3 ay 5 günlük oğlum kusması arttı son 2 haftadır sonradan reflü olurmu acaba
Zara58 Mucizemsin21 ani ağız dolusu kusma özellikle beslemeden hemen sonra bide çökelek tarzında çıkarması kesik kesik benim bebeğimde de var. Relactaz verdi doktor cok iyi geldi kusmuyo artık
Temmuz2021 Mucizemsin21 bizde sonradan reflü çıktı. 3 ayına yeni girmişti. Agzında bişey varmışda çiğniyormuş gibi yapıyodu. Süt bogazından geri geliyo uyurken daha cok oluyordu. Emzirirken kendini geriye dogru atıyodu. Bikaç kez de yatagına kustugunu gördüm. Doktora bu belirtileti sayınca reflü olduğunu söyledi
Mucizemsin21 Zara58 gaviscon toz al istersen kullan dedi doktor ama aşırı kusması olmadığından almadım şu sıralar biberonu çeker çekmez biraz kusuyor çokda değil azda değil çökelek tarzı değil ama mama çıkıyr direk bazen çökelek tarzıda oluyor
Mucizemsin21 Zara58 Vivalaarya Babuscualeyna61 Temmuz2021 bide 3 gündür sesi kısık reflüdenmi diye düşündüm reflü ses kısıklığı yaparmı doktoruma götürdüm tükmüğü diyaframa gidince filan bişeyler dedi normal dedi anlamadım da dediğini😏
Mucizemsin21 Vivalaarya uykusu geldiğinde yapıyor onu genelde ama kucağımızdayken de kafasını arkaya doğru atıyorda rahatsız olur gibi değil etrafı izlemek için gibi tam tireyemiyor gibi yapıyor
Vivalaarya Mucizemsin21 Benim kızım emerken falan bırakıp arkaya arıyor kendini seyretmek için değil de genelde emdiği zaman yapıyor.
Mucizemsin21 Temmuz2021 bizimkide yapıyor bu ağız şaplatmayı çok ama onu hep yapıyordu o zaman yaptığı zamanlarda böyle kusmuyodu bu 2 haftadır arttı
Mucizemsin21 Vivalaarya emmiyor canım sadece mamam yiyor biberonla ama istememezlik yapmadı sanki şu sıralar ama eliyle tutmaya çalışıyor eliyle çarpıyor biberpna filan acaba ondan mı oyun yapıyo sandım ben çünkü sonra aranıyor tekrar biberonu istiyor
Babuscualeyna61 Benim oğlum da 3,5 aylık 20 günlükken başladı , ağız dolusu kusma genel olarak beslenme sonrası oluyor doktor gavıscon ınfant verdi baya azaldı şuan devam ediyoruz umarım geçer
Mucizemsin21 Babuscualeyna61 toz şeklinde mi bu dediğiniz bizede gaviscon toz var dedi günde 3 defa mamasına katabilirsin kusması çok rahatsız ediyoda dedi bi hfta daha bakiyim dedim ona göre alayım dedim bende
Vivalaarya Mucizemsin21 Bilemedim şimdi benim kızımda da vurma gibi hareketler var ama sizinkiyle aynı mı bilmiyorum
Temmuz2021 Mucizemsin21 agız şapırdatmayla başladı. Önemsemedim daha dogrusu ne için yaptıhını bilmiyorum diğer belirtiler sonradan çıktı
Mucizemsin21 Vivalaarya eliyle tutuyor parmağıyla oynuyor önce sonra eliyle ittiriyo tekrar istiyor filan ben kucağımda mamalamıyorum ama yastıkta mamasını yiyor canım buna yeni başladı yapmaya da kusması 2 hAftadır çoğaldı
Vivalaarya Mucizemsin21 Ay evet önce itiyor sonra istiyor. Keşfetmek istiyor sanıyordum ben meğerse hem rahatsız oluyormuş hem emmek istiyormuş. Benim kızım 7.5 aylık olacak ek gıdayla biraz toparladı ama hala az da olsa kusuyor. Ek gıdadan önce aptamil ar kullanmayı düşünmüştüm. Kilo alımı nasıl?
Mucizemsin21 Vivalaarya kilo alımı şuanlık iyi ama 12 günde 200 gram almış doktorum 100 gram az buldu bişey demeid ama
Vivalaarya Mucizemsin21 Doktorunuz reflü derse Gastrotuss baby diye şurup var diğerlerine göre daha doğal diye biliyorum