Anekdot arsbusra bende cok korkuyorum ama diğer türlü uyku yok bana . Hatta bazen yatağından alıp yanima ne zaman koydugumuda hatirlamiyorum
Ysmn-bdl Birbebekkkbircicek 2 3 kakalı bez 4 falan çişli bez alıyorum ama değişiyo bazen kaka 1 sefer falan yapıyor da günde 5 6 bez çıkarıyoz yani
Yakamoz__00 Aynı bizimki yaklaşık 6 ayligiz kesintisiz uykum yok. Gece yarim saat 1 saat uyanır meme ister emmezse ağlar..emzik gibi ağzına alır öyle uyur.. yanimda yatırıyordum ama korkuyorum emerken uyuyakalirim diye beşiğine koyuyorum ben de
Anekdot Yakamoz__00 dogdugundan beri emzik almadi beni emzik olarak goruyor iste nasil gecer bu gunler bilmiyorum gece beslenmesini kessem gecer mi ki 6 buçuk aylık daha kesmeyi de pek istemiyorum
Minnakseven Anekdot işte biz de 6 aylıkken yaşadık onu zaten bir ay boyunca.sonra geçti atakla da ilgili olabilir ama bir an önce kendi yatagina geçirin derim yanınızda yatmasi da çok uyanmaya sebep olur konunuzu aldıkça meme ister siz döndükçe dokundukça ses cikardikca uyanır.hatta ayrı oda daha da iyi ama küçükmüş sizin karariniz
Denizozan26- Anekdot youtubeda uyku kuzusu diye Bi uyku danışmanı var sanırım gece emmelerini kesin diyor ben de onu izleyip deneyeceğim biz de aynıyız 50 kere kalkıyoruz gece ayaklarıma ates basıyor vala memede sürekli 😂
bahar95 Anekdot valla 9 aylık oğlum aynısı 6 aya emzik aldı sonra kendi bıraktı sabaha kadar 1 ya 2 kere kalkardı şimdi yarım saat uyusak çok şükür diyorum philips Avent 6 12 aylık emziğiyim şuan 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Anekdot bahar95 ne yapacağız boyle bilmiyorum ben gittikçe akıllanır diyordum 9 aylik bile ayni . Cok yoruldum ilerde zarar veriyormuş bu durum bebege
Anekdot bahar95 agzinda meme ile uyuyunca dişleri sütten çürüyormus birde ileriki dönemde reflu olabiliyormuş. Ki zaten saglikli bir uyku degil suan bunlarınki onlar da ne uyuduğunu qnlamiyor
Anekdot Vivalaarya dişten önce nasildi biz disi 6 ay 5 gunlukken çıkardık dişten önce boyle degildi suan 6 ay 18 günlük
Anekdot Minnakseven yaa of ben 6 aylıkken odasını ayıralım derdim eşime degil oda yatak bile ayiramadim