Gizemisss ben korona olunca bebeğimle birlikte o zaman 38 günlüktü orta derecede ağır geçirdik hastane git gel 3 gün ateşlendi başında bekle onunla ilgilen süt sağamadim o zaman fazlaydi sütum de Normalde 2 saatte bir sağim yaparken o ara bende rahatsızlığimdan ve bebeğimle ilgilenmekten 5 saatte bazen 4 saatte sağmak durumunda kaldım. Şişti tabi ikiside acıdan kıvranıyordum ateş yaptı cart curt derken 1 hafts çektim öyle tikanmiski damarlar sağıyorum süt gelmiyor ama göğsüm o kadar ağır ve sert ki . Neyse gittim ultrason falan çekti yoğun iltihap dedi hemen antibiyotik başladı kullandım 1 hafta ağrılarım azaldı sonra Süt yine inmiyordu yine bu defa günde sabah akşam solgar lesitin kullandım sütün katı kivamini acıyor. Sıcak kompres yaptım süt indi hemen ardından soğuk kompres yaptım damarlar büzüştü süt uretimini azalttım bu şekilde. Uçları cok hassastı büyük yaralar açıldı lansinoh krem sürüyordum yatarken gündüz gümüş uc kullanıyorum. Mastit meme ucunda yara varsa o yüzden de tekrarlıyor benim bu 5 ayda cektigimi allah bilir neyse ben dedim kesilsin bu süt yeter dayanamıyorum gün oldu 6 saate bir sağdım hastane tipi pompayla bi baktım süt gidiyor üzüldüm döndüm başa 2 saatte bir sağdım yine çoğaldı şükür 🥰