biradamavisi Sgkvflnff hiç bilmiyordum bir gece bayağı uyudu termosta da su soğumuştu ondan olabilir demek. Teşekkür ederim
Clouds biradamavisi biz kullanıyoruz bizdede oluyor ama farklı markalardada oluyor, eğer sümüksü veya kanlı yapılar yok ise normaldir. Birde rezene, çörek otu vs tüketirsenizde yapabiliyor ve bebek için zararlı ürünler bunlar.
biradamavisi Clouds rezenenin zararı olduğunu biliyordum ama arada tüketiyordum. Hatta dün içtim. Ve dün çörek otu da tükettim. Çörek otu bebeğe zararlı mıymış inanmıyorum çok şaşırdım.
Clouds biradamavisi bende ilk kez çocuk doktorumuzdan duydum rezene ve bu tarz ürünleri tüketmeyin dedi ve araştırdım dediği gbi kanserojen etkisi olduğu hakkında çalışmalar var hatta doktoranneninblogu var instagramda öne çıkan süt hikayelerinde yazıyor bakabilirsiniz
biradamavisi senemvemete bizim de hipp ama yeşil dışkımız. Her bebeğe her mama aynı etkiyi yaratmıyor gerçi.
Aselimmm3434 biradamavisi bir kere kakası yeşildi kaynanama söyledim kulağı agriyodur dedi sonra daha da yeşil yapmadı zaten
sedanurss biradamavisi bende hipp kullanıyordum ve birşeylerin ters gittiğinden emindim hem doymuyordu hem de yeşil kaka sorunu vardı anne sütüne bagladım belki yetmiyordur diye bugun mamayı değiştirdim sorun tamamen mamadaymış meğerse cocugum kendine geldi kakası da normale döndü