Eylulaydin Kızlar bebeğim 4ay 23 günlük ve adet olmadim hala acaba dr gitsemmi yoksa beklesem mi karar veremedim 😂😂
Elizbkrc Eylulaydin bende 4ay 3gün olmadım normal demişti doktorum hamile olma ihtimalim yok gibi ama Belli olmaz bu işler🤣
Eylulaydin Elizbkrc benim de yok.sanirim çünkü eşimle pek aynı ewde kalmiyoz 1 ayda 1 kere geliyor yada 2 ayda 😂😂
berilimm bizde 6.buçuk aylık olduk bende regl olmadım malesef... benim doktorum bir yıla kadar olmazsan endişe etme normal durum demişti..
Minasuyunannesiii Aysegulisaa54 benimde kıxım 6 aylık hala olmadım korkuyorum cesaret edemedim test almaya aksilik gibi Bayrama denk geldi ve idrarımın renginsap sarı ondan şüpheye düştüm
Tuba Eylulaydin eger emziriyorsan normal gecikebilir adet olman. benim oglum da 4 ay 1 günlük ve bende daha olmadim😅
AygulSina Tuba tatile gidicem yolda gelmesinde sonra gelebilir suan ona odakli kaldik ya gelirse diye eskiden agrili oluyordum adet dogumdan once sonra ilk adettede cok agrili oldu yolda agrirsa bebegimle ilgilenemicem
TuanaMiray Eylulaydin benimde 3 buçuk aylık kızım hala adet olmadım hamilelikten şüphelenip kan verdim ama çıkmadı normal galiba ilk 6 ay süt korur falan diye duydum 😂😂
Tuba AygulSina evet yolda gelirse cok kötü olur ya😣 benimde cok sancili oluyordu adetim bakalim dogumdan sonraki adetim nasil olacak. Ne zaman cikiyorsun yolculuga? Bende haftaya carsamba türkiyeye ucuyorum insallah 😊
19052019 Eylulaydin 4 ay 17 günlük kızım daha 3 gün önce yeni oldum normal diyorlar bekle bakalım biraz
AygulSina Tuba cumartesi sabah araba ile gidiyoruz bulgaristana gidicez. Ilk adet biraz sancili oluyor ve uzun suruyor
Tuba AygulSina arabayla ve bebisle iyiyi cesaret🙈 Allahim yolunuzu acik etsin kazasiz belasiz insallah. Hadi ya öyle mi😏 insallah izin de gelmez bende🙄
AygulSina Tuba cesaret buyul valla. Oglum allahtan uysal bir bebek arabayi seviyor cok sukur masallah masallah🧿🧿😀😀. Benim korkum yol valla bakalim hayirlisi artik. Teşekkür ederim bu arada insallah sende hayirlisi ile varirsin