Skkssjajjsjs Araknoid kist varmış sağ tarafta çok korkuyorum ya bi doktora sordum ameliyat a gerek yok bi sene sonra tekrar emar dedi başına gelen varmı
Zynp26- kapikulak03 belirtileri ne idi canim benim de bir sorunum var galiba doktora gitmeye korkuyorum
kapikulak03 Skkssjajjsjs her kitle tümör değil canım ama belirtileri benzer baş dönmesi mide bulantısı ve nöbet geçirme sen hiç nöbet geçirdin mi ilaç kullanıyor musun yazdı mı doktorun
Zynp26- Skkssjajjsjs selam gecmis olsun nasil fark ettiniz bunu bir belirtisi var mı idi bende nörölojiye gidecegim ama cok korkuyorum
kapikulak03 Zynp26- lütfen ihmal etmeyin benim belirtilerim birden ortaya çıktı şiddetli baş ağrısı baş dönmesi ve son olarak nöbet geçirdim 5 cm çapında nur topu gibi bir tümörüm oldu eğer ihmal edip gitmeseydim kötü sonuçlarla karşılabilirdim
kapikulak03 Zynp26- 2017 Aralık ayında ameliyat oldum sürekli kontrole gidiyorum canım 6 ayda bir mr çektiriyorum minik bir nükste var bakalım hakkımda hayırlısı hiç birşey yapamıyoruz ilerde daha büyük bir ameliyat olabilir 😓
Zynp26- kapikulak03 korkuyorum doktora gitmeye internetten baktim pıhtı belirti yada damar tıkanması diyo
kapikulak03 Zynp26- emin ol bende hiç şanslı değilim ameliyata girerken tüm sevdiklerimle vedalaşıp girdim ama çok şükür bak iyiyim şimdi
kapikulak03 Zynp26- korkma erken teşhis çok önemli biran önce git canım Allah korusun önemli bişey vardır ilerler daha kötü olur