hayal24 Deryakupyigitasaf 56kiloyla hamile kaldım 61kiloyla doğuma gittim ertesi gün evde tartıldım 56kiloydum şuan 53 kiloyum
Hygge Deryakupyigitasaf 50 ile hamile kaldım, 64 ile doğuma girdim, şimdi 55 kiloyum. Çok memnunum keşke vermesem 😅🥰
ceyhunun_annesi Deryakupyigitasaf 54 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyla doğuma girdim 6 ay oldu doğum yapali 53 kiloyum
Mom44454 Deryakupyigitasaf doğumdan önce 61 kiloydum doğuma 90 la gittim 4 ayda 60 kiloydum 8. Ayda 57 ile tekrar hamile kaldım 83 le doğuma gittim şuan bebeğim 2 ay 22 günlük ben 63 kiloyım🙉🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
2maviboncuk Deryakupyigitasaf İlk hamiligimde 49kiloydum doğuma girdiğimde 75kiloydum🤭 İkinci hamileliğimde 52kiloydum doğuma girerken 68dim 🤗 oğlum bir yasinda şuan 58kiloyum 😊
Pego Deryakupyigitasaf 67 kilo ile hamile kaldım 7 kilo aldım 74 ile doğuma girdim.Kızım 11 aylık 58 kiloyum şu an.Bol su ve emzirmek kilo bırakmıyor..
ayseberilinannesi Deryakupyigitasaf 57 ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim 53 kiloyum 11 aylık bebeğim var 😄
Lavina Deryakupyigitasaf 55 hamile kalmıştım 85 doğuma gitim 6 ayın içinde ben 58 oldum yine bende bi sorun var kilo durmuyo bide dengesiz zayıflıyorum yüzüm kalçam falan hrp gidiyor göbek falan olduğu yerde sinir oluyorum ya napcam bilmiyorum
Birdenizhikayesi Ayse_gokce ben hiç bişey yiyemiyodum zatıfladım son aylarda da 84,5 la bitirdim olayı 🤣
Cemrem11 Deryakupyigitasaf 54 kiloyla gebe kaldım 65 ile doğuma girdim şu an kızım 2 yaşında 50 kiloyum 🤱🏻🤷🏻♀️😂
S-oy Deryakupyigitasaf hamile kaldığımda ilk 64 kiloydum doğuma 78 kiloyla gittim sezaryen doğum yaptım doğum yapalı 10 ay oldu şuanda 57 kiloyum 🤗🥰
DhaS Deryakupyigitasaf doğumdan önce 50 kiloydum doğumdan sonra 67 kilo oldum ama olsun kilo hiç mühim değil o sebep bana bi evlat getirdi hiç gocunmuyorum İYİKİ de olmuş bence çok takılmayın 😊