Senaatalan Deryakupyigitasaf Oğluma 60 kilo ile hamile kalıp 78 kilo doğurdum spor ve diyetle 58 e geri düştüm kızıma 62 ile hamile kalıp 80 ile doğurdum doğumdan sonra çoğu kilom geri gitti fakat pandemi ve yasaklar gelince epey kilo aldım şuanda 65 kiloyum 55 e düşmeyi planlıyorum nasipse ♥️
seheriko Turuncukafa15- kız ben 2 çocukla buluyosam sende bulursun 🤣 giy taytını tak kulaklığını koş allah koş 🤣🤣
nneslihan Deryakupyigitasaf 53 ile hamile kaldım 75 kilo ile doğuma girdim. Hastaneden eve geldiğimizde 65 kiloya düşmüştüm. 16 ay oldu doğum yapalı şu an 57,8 kilodayım
Ayse_gokce Deryakupyigitasaf 47 ile hamile kaldım 64 ile doğuma girdin şuan 52 kiloyum elveda 12 kilo 😀
Birdenizhikayesi Ayse_gokce ben hiç bişey yiyemiyodum zatıfladım son aylarda da 84,5 la bitirdim olayı 🤣
Firdevs167 Deryakupyigitasaf Doğumdan önce 49 kiloydum doğumdan sonra da 49 a geri düştüm sezeryan doğum yaptım ☺️
EmineB10 Deryakupyigitasaf ilk bebekte 50 kilo ile hamile kaldım 69 kilo doğurdum normal doğum oldu doğumda 7 kilo gitmiş sonra Kısa sürede eski kiloma döndüm. 4 yıl sonra tekrar hamile kaldım o zaman da 52 kiloydum 70 kilo ile doğuma girdim oğlum bir yaşına girene kadar 54 kiloya düştüm. vermek istemiyorum artık çünkü çok zayıf olunca iyi olmuyor
Dmrcnn Deryakupyigitasaf 60la hamile kaldım 86ile doğum yaptım sezeryan ile şuan da 57kiloyum oğlum 19aylık ama zaten ilk 6ayda 26kilo gitmişti zTen
2bebeannesiii Deryakupyigitasaf 47 kilo ile hamile kaldım 55 kilo ile doğuma girdim . Kızım şu an 25 aylık ben 43 kiloyum .