MevaninMelegi Merhaba anneler kızım 9,5 aylık ve 4,5 haftalık hamileyim kızım ek gıda ve anne sütü alıyo gündüz çok fazla değil ama gece mutlaka emmek için uyanır kaçıncı aya kadar emzirebilirim yada riskleri varmıdır aynı durumu yaşayanlardan yardım istiyorum
Birkizbirerkekannesiyim MevaninMelegi ben kiizim 1yasindayken ogrendm hamile oldugumu ve hamileligimin 24cu haftasinda kesdim emmegi
zumrabal MevaninMelegi ben 7. Aya kadar emzirdim sütüm kesildiği için bıraktirdim.. doktora danıştığımda bı sakıncası yok sen bilirsin istersen ikisini birden de emzirebilirsin dedi.. ama her doktor aynısını söylemiyo kimiside bıraktır diyo
MevaninMelegi Birkizbirerkekannesiyim doktor tavsiyesiylemi kestiniz yoksa bebeğiniz kendimi bıraktı emzirirken erken doğum riski var diye okudum
Burcuu10 Merhaba bende 3 aylık hamileyim oğlum 4 haftalık hamileyken kendiliğinden bıraktı emmeyi belki sizinkide bırakır sütün tadı değişir diyolar ama yinede doktora sormanız da fayda var
MevaninMelegi Burcuu10 zaten öyle memeye çok düşkün bi bebek değil gündüz aramaz ama gece aynı saatlerde uyanır mutlaka o yüzden merak ediyorum aslında
Birkizbirerkekannesiyim MevaninMelegi ben inanmiyorum ona,doktorm emzir emzre bildgn kadar dedi,amma ben biraktirdim artik sinirlerim zipliyordy kizim sutumun tadi degisti diye agzinsa oynuyordu emmiyordu
MevaninMelegi zumrabal erken doğun riski olduğunda önermiyolar sanırım detaylı sorucam doktora gittiğimde
ikiprensannesii2 Oğlum 12 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şu an 4 aylık hamileyim hala emiyor. Doktorumuz doğum yapana kadar emzirebileceğimi söyledi (herhangi bir hastalık, rahatsızlık yoksa) ama kesmeyi düşünüyorum çünkü dayanamıyorum çok memeye düşkün bende bitkin kalıyorum
MevaninMelegi ikiprensannesii2 evet annenin yeterli beslenmesi gerekiyomuş hem emzirme hem bebek gelişimi için sonrasında mama vericek misini ben 2 ay önce mamaya alıştırmak istedim ama kabul etmemişti
MevaninMelegi Birkizbirerkekannesiyim emzirirken salgılanan bi hormon varmış aynı hormon doğum sırasındada salgılandığı için vücut doğum başladı diye düşünüp erken doğum yada düşüğe sebep olabilirmiş o yüzden düşük tehlikesi olanlarda önerilmiyomuş ama kişiden kişiye değişir tabi
kurkmantolumadonna MevaninMelegi sonrasında rahimde kasılmaya sebep olup düşük erken doğumu tetikliyormus doktorum öyle demişti