zeynepbalci Syhbyz canım artık onu sen gözlemle bence tattıkça daha fazlasını istiyorlar ya da reddediyolar istediği şeyi artır yavaş yavaş bi öğün yaparsın duruma göre benim fikrim dr değilim tabi 🤗😁
Yusufagahinannesi HaticeClk 5 ay 10 günlük bugün başlayacağız. Önce sebze tadımlarını yapacağız. 3 gün boyunca 1 öğün sadece patates vereceğim 1 tatlı kaşığı kadar. Sonraki 3 gün havuç sonra kabak sebzeler bitince meyveleri deneyeceğiz. 1 ay bu şekilde dedi doktor
Yusufagahinannesi Alygkc karıştırmak bir çok doktor tarafından onaylanmıyor hem alerjiye sebep olması hemde her sebzenin tadının ayrı ayrı tanınması için
Syhbyz Yusufagahinannesi aynen bende onu duydum o yuzden tadımlar en az iki az sürer öyle olunca bir sürü şeyde var kafamız ıyıce karıstı nasıl yapsak😅
Yusufagahinannesi HaticeClk ezdim iyice çatalla üzerine zeytinyağı gezdirdim hafif sıvılaşmasın ama kaskatıda kalmasın diye verdim mis gibi yedi 😂
Ozge-ylmz- Hanmlar ek gidaya gectm ama bebegm kakasini yaparken zorlaniyo ağlıyo ama yapiyoda yani bu neden oluyo acaba
zeynepbalci Ozge-ylmz- canım zeytinyağı damlat ne yiyosa hep armut verebilirsin kolaylaştırır muz patates pirinç fazla verme
Yasemin38 Ozge-ylmz- ek gıdaya alışma süreci canım. Biraz zeytin yağı damlat pürelerine. Bol su içir.
Zlm HaticeClk sebze haşlayıp içine zeytinyağı koyup verebilirsiniz meyveyle başlamayın tatlı diye sebze yememe ihtimalleri olabiliyomus