Adababy Kızlar bundan 1 ay önce zayıflamaya karar verdim daha öncede istiyodum ama iradem çok zayıftı aralıklı oruca başladım 1 ay önce 66 ile başladım şu an 60 kiloyum tabi tam bi ay boyunca yapmadım arada çok kaçamak yaptım 2 gün boyunca aburcubur yemişliğim bile var sonrasında devam ettim zayıflamama en çok yardım eden dukan birası ve tarçınlı türk kahvesi oldu çünkü bana kalsa hergün tatlı yerdim ama canım çok çektiği zaman kalktım tarçınlı türk kahvesi içtim ve tamamen iştahımı kesiyo sadece sizede motivasyon ve bilgi için yazmak istedim
Ceren255 Adababy bende kilomda muzdaribim 83le hamile kaldım 103 le doğuma girdim 97 oldum kızım 8 aylık şuan 90 kiloyum ama emzirdiğim için sıkı bi diyete giremiyorum baariz bi şekilde sütüm azalıyo 😭😭😭😭
Oglus Adababy bende bende zayıflamak istiyorum mm ama iradem yokk eşim cok yer bişiyler ister sürekli banada ye ye ben seni böyle sevyrm diye diye yedirir..
happymo1 Adababy bende başlayalı 2 hafta oldu, 12/8 yapıyorum. 73,4 le başladım bugün 71,7 çıktım. Aslında 71,6 ya düşmüştüm kaynanamlara gittik yeme düzenime ayak uyduramadım. Onlar ne yerse onu yedim 100 gr almışım 🤦🏻♀️😂
Meviyldz Adababy 110 kilodan 72 ye dustum ben tum saglik değerlerim normale döndü ayni zamanda İF de yapiyorum 0 seker 0 karbonhidrat insta da takip ettigim motivasyon icin Drrenginborekci tavsiyemdir
Adababy Tabi günde 3 lt su tüketiyodum ve asla spor egzersiz yapmadım hedefim 52 kilo olmak yılbaşına kadar
Merveeb18 Merveeb18 Hamileliğim boyunca inanılmaz kilo aldım ve bi türlü vermedim gayret etmedim emzirdiğim için ama artık başladım daha fazla neler yaptığınızdan neler yediğinizden bahseder misiniz acaba 🙂
Adababy Merveeb18 ben sabah kahvaltısını 12 bucuk 1 gibi yapıyorum zeytin peynir salata yumurta haşlama çiğ biber yiyorum saat acıkmaya başladığıö zaman tarçınlı türk kahvesi içiyorum 6 bucukta akşam yemeğimi yiyorum ama yedi yemek kaşığı koyuyorum prsiyon olarak. Tek çeşit yiyoru bugün sebze yiyosam ertesi gün çorba içiyorum 9 bucukta güne başlıyorım uyanır uyanmaz ılık suya limon damlatıp içiyoeum
Adababy Asya16 içemez diye biliyorum canım içinde limon yeşilçay sade soda var ama bilmiyorum onu canım
Merveeb18 Asya16 Hamile iken bile günlük 1 tane mineralli su tüketebiliyoduk benim araştırdığım kadari ile bilinen bir zararı yok bende emzirdiğim için araştırdım
Adababy Ceren255 aralıklı orucu emziren anneler yapabiliyor canım bununla ilgini diyetsyenler youtubede video paylaşmışlar
Miskokulum22 Adababy sanırım senin postunda sorma yarın itibari ile bende başlıyorum 66 kiloyum hedefim 53 e kadar inebilmek
happymo1 Adababy tarçından aşırı iğrendim bu zayıflama sürecinde içemeyen filtre kahve de içebilir ❤️
Adababy Oglus ben eşime kek börek çörek pasta yaparım yaptıklarımdan abartmadan birer dilim yerim sıkmam kendimi öyle
Adababy Miskokulum22 inan başarabilirsin . Bende başlamadan önce hep burda sordum soruçturdum herkes yapıyosa ben niye yapamıyorım dedim eşime dedim beni hırslandır yardımcı ol dedim 55 e inersem sana pırlanta baget yüzük alıcam dedi sanırsam onunda etkisi var 😄 şimdi 52 ye in diyo iphone 12 alayım😄 hedefim 52 ve yağdan çok gitti belim baya bi inceldi sadcee alt sezaryan karnım var onuda 55 e indiğimde sporla düzelticez inşallah