Gryffindor Neden uyumuyor neden? Sallıyorum şu an ama yok asla dalamıyor ve sanırım midesi bulanıyor, öğürüyor. Ama keyfi yerinde gibi. Çözemiyorum ben bebeğimi. Ne zaman anlıcam dilinden 🥺 tam tamam çözdüm ben bu işi diyorum yine bozuluyor (54 günlük)
Anneyim3 Gryffindor canım malesef uzun bir süre öyle olucak gibi tam birşeyler yoluna gircek oluyo bir sorun çıkıyor ama napalım canları sağolsun inşallah dilinden anladığımız gunlerde gelicek Allahın izniyle 🤲🙂
MyEternalLoveNoyann Gryffindor ayni durumdayiz saat 10dan beri uğraşıyorum 45gunluk kafayı yicem artık ya
Duruuu Gryffindor allah kolaylik versin insallah böyle postları görünce doğurmaktan korkuyorum bidaha tam rahata erdim derken cokta istiyorum ama ana sayfa uyumayan bebelerin isyanlariyla dolu 😫😄
Gryffindor Anneyim3 Ya inşallah. Evet canları sağolsun yeter ki. Bir yeri ağrısa ağlardı diye düşünüyorum. Hasta olmasın da varsın uyumasın
Anneyim3 Gryffindor aglamıyosa huzursuz değilse bırak uyuması illa pes etcek onu zorlamak seni yıpratır evet şuanda belki uykusuzluk zor geliyor ama anneyiz biz napalım 🤗🥰
Gryffindor MyEternalLoveNoyann Ben de 11 den beri uğraşıyorum resmen uykuyla savaş veriyor. 🤦 Çok yoruldu o da ben de
Gryffindor Anneyim3 Ağlamıyor huzursuzluk da yok ama midesi bulanıyor gibi öğürüyor bir iki defa yaptı bilemedim normal bir şey de olabilir belki
Anneyim3 Gryffindor belki gazı vardır agızdan çıkarmaya çalışıyordur ince bir örtün varsa kaloriferde ısıt kolundan aşagsına sar sıcak ya iyi gelir gazına yardımcı olur
Gryffindor Mom4565 Malesef lohusalığın başında hastanelik oldum bir kaç kez ve bebeğimle ilgilenemedim annem sallamış ve alıştı ne yazık ki. Daha çok kucakta sallıyorum çok yorulunca ayağımda hafif hafif sallıyorum
Duruuu Gryffindor evettt çok özlüyorum kizimin bebeklik hallerini vucut bebek ister bi zaman sonra derlerya o kivamdayim tamda ama kizimada allah sağlık versin başkası olsa bidaha peşine doğurmaz zorlukta bi kiz cocugu cok aglak cokkk mizmizzz ama gel görki ben kafayı yemiş gibi istiyorum hala 😂
Mom4565 Gryffindor geçmiş olsun daha küçük ama kucağında devam sallarsan ayakta Sallamayı unutur und kucağında daha huzurlu olur kokunla
Eslemesra Gryffindor suan aynı durumdayım kafayı yemek uzereyım gercekten uyumuyo nasıl uyuyacak bılmıyorum perisan haldeyim 🥺🥺🥺
Gryffindor Eslemesra Uyudu yatırdım açtı gözlerini oyalanıyor şimdi kendi haline bıraktım artık 🤦 umarım ben sızmam