Merve20 Htcyalmanci-0519 Allah kolaylık versin çok zor . Sütünüz varken mi meme reddi yaşıyorsunuz şuan. Meme ucu takmayı denediniz mi
Htcyalmanci-0519 Merve20 sütüm var meme ucunu sevmedi onu takımca hiç almıyor emmeyi reddediyor nedense anlayamadım
Turuncukafa15- Htcyalmanci-0519 başka mama deneyin her mama da öyle olmaz . Çok küçük bebeğiniz önerim yok inanın ki ☺️
Danerys Htcyalmanci-0519 var var çoğunda. Çağdaştan,migrostan falan alıyorum. Olmadı ebebek BabyMallda da var.
Hbbadgzl Htcyalmanci-0519 pamukçuk mamayla artmaz biberondan sorun olabilir iyi temizle yapılmalı mama vermeden önce ağzını karbonatlı suyla silin bir tülbent yardımıyla dilini ağzının içini şuan pirinç unu vermek hiç doğru olmaz daha bağırsakları tam gelişmedi sindirmez. Daha büyük sorunlara yol açabilirsiniz istemeden. I
Merveadil01 Aslgnzr öyle bşy yok alerjisi varsa sadece alerji doktoru veriyo benim de sütüm yoktu 7 aylık kızım halen de mama veriyorum
Bursa97 Htcyalmanci-0519 karbonatlı suyla temizlemeyi deneseniz yani mamalar.nasil cogaltabilir ki benim oğlumda da çıkmıştı pamucuk ama doktorumuz mama çoğaltır falan demedi kabonarli suyla temizlemistim
Htcyalmanci-0519 Bursa97 denedim sürekli sildim ama geçmedi ilaç verdi doktor yan etki yaptı kızardı her yeri
Htcyalmanci-0519 Ozbek42 hangi ilacı kullandınız acaba bize doktorun verdiği ilaç yan etki yaptı her yeri tomurcuk tomurcuk kızardı
Glittery Htcyalmanci-0519 malesef:( mama kullanmiyorum ama markasini degistirirseniz belki sorun cozulur diye fikir yuruttum
Birkizbirerkekannesiyim Mama alacak durum yoksa Ona bisey demem,fakat keyfi birseyse,pirinc unu faydali ve mama Zehir gibi dusunenlerdenseniz lse eger Pirinc uni faydasiz birsey,Hicbir fayda saglamaz bebegi sadece oirinc uni ile beslemeniz bi kere tibbi olarak dogru degil
Htcyalmanci-0519 Aslgnzr haklısın sormak lazım ana sağlığa götürücem bu hafta bakalım olmadı özel bir doktor daha ayarlıcam özele götürüyorum hep ama bilmeyince bilmiyorlar işte bebeğinde vücudu neye tepki verecek onu da bilemiyoruz o yüzden herşeyi deneyerek öğreniyorum
Zeynep228 Htcyalmanci-0519 canım türkiyede lapa varmı bilmiyorum böyle yulaflı meyve çeşitleri olan hem besleyici hemde çok vitaminli yaşadığım ülkede 4 aylıkken bebeklere o lapadan başlıyorlar Türkçe ismini öğrenince tekrar yazayım ama galiba pirinç unu gibi toz halinde suyla karıştırılıyor ama pirinç unu değil
Htcyalmanci-0519 Zeynep228 lapa olarak birşey duymadım suyla karıştırılan toz halinde mamalar ve pirinç unu var pirinç unu daha yoğun kıvamlı puding kıvamında ama ben onu sulandırıp yapmayı düşünüyordum ama hiçbir yararı olmaz bebeğime mama değişikliği yakacağım mecbur siz ismini öğrenince dönerseniz sevinirim teşekkür ederim
Kbr1- Htcyalmanci-0519 cogu cocukta oluyor o surekli sut ictigi icin oluyor agzini temizlmek amaçlı mamadan snra az biraz su verin mamaya devam edin
Htcyalmanci-0519 Kbr1- bundan sonra öyle yapıcam karbonatla dilini sildiğimde geçer mi acaba bilginiz var mı kimisi çoğaltıyor diyor ne kadar doğru bilmiyorum