Htcyalmanci-0519 Nur_44 yaptım ama geçmedi mememi sildim verdim geçmedi ilaç verdim yan etki yaptı heryeri kızardı mamalar çoğaltıyor pamukçuğu ne vereceğimi şaşırdım.
MLSVS Htcyalmanci-0519 benim kızım 7 aylıkken pamukçuk oldu hem de nasıl kötü oldu.. Karbonat vs işe yaramıyor. Aftoral verdi doktorumyz bitkisel bi fısfıs deneyin derim bir de mukostatin olması lazım onu da ağzına damlatıyordum. Mama değiştirebilirsiniz bir de su vermenizi öneririm
Htcyalmanci-0519 MLSVS mikostatin yan etki yaptı heryeri kızardı tomurcuk tomurcuk oldu karbonat işe yaramadı bendede şimdi ne ile besleyeceğimi şaşırdım aftoriali demedim eczaneye soruyum 3,5 aylık kızım küçük mü acaba kullanmak için
Htcyalmanci-0519 Deletedmom27337 dilinde pamukçuk var mama artırıyor ilaç kullansak da mama verince tekrarlıyor benim aklıma pirinç unu geldi başka öneriniz var mı acaba
Htcyalmanci-0519 Turuncukafa15- çok şükür maddi imkanım var ama dilinde pamukçuk var mama verince tekrarlıyor o yüzden vermek istiyorum başka aklıma birşey gelmiyor öneriniz var mı
Turuncukafa15- Htcyalmanci-0519 başka mama deneyin her mama da öyle olmaz . Çok küçük bebeğiniz önerim yok inanın ki ☺️
spaceship Mama sonrası su verebilirsiniz pamukçuk için. Candi pak sprey var onu kullanabilirsiniz. Karbonatlı su ile temizleyebilirsiniz. Yani pirinç unu pamukçuğa çare değil ki …
Htcyalmanci-0519 spaceship mama artırıyor ilaç yan etki yaptı su içmiyor karbonat hiç etki etmiyor mamayı o yüzden vermek istemiyorum başka verebileceğim gıda kalmadı dili için ilaç kullanamıyorum her yeri tomurcuk tomurcuk kızarıyor başka var mı öneriniz
Htcyalmanci-0519 Nur_44 bizimki 3,5 aylık çok küçük ama mamalar dilindeki pamukçuğu artırıyor öneriniz var mı acaba ne verebilirim başka
MLSVS Htcyalmanci-0519 aftoral bitkisel demişti bize doktorumuz yine de bir sorun. Kırmızı kırmızı benekler bizde de oldu o dönem ateşi vardı ben ateşten dolayı döküntü yapıyor diye düşünmüştüm :/ mikostatin mi yaptı acaba. Ama biz kan verdik o zaman, kanda viral enfeksiyon da çıktı
Deletedmom27337 Htcyalmanci-0519 mama sonrası vermelisiniz ama. Bnmkide öyleydi kaşıkla zorla içiriyordum. Mama ve meme gittik. Doktorumuz su ver mama sonrası ağzı temizlensin yoksa oamukçuk olur dedi. 3 günlükken suya başladık. Siz mutlaka içirin muhtemelen düzelir. Daha çok küçük bebeğiniz
spaceship Htcyalmanci-0519 pamukçuk için bir tane ilaç yok. Birden fazla seçenek var. Önerim; doktora gitmeniz olur. Emiyorsa size de bulaşır, göğsünüzü de silmeniz gerekli.
Merveadil01 Aslgnzr öyle bşy yok alerjisi varsa sadece alerji doktoru veriyo benim de sütüm yoktu 7 aylık kızım halen de mama veriyorum
zeynepliyakusum Htcyalmanci-0519 pirinç unu bizim doktorumuz hiç tavsiye etmedi onu yapacağına püreler hazırla hiçbir faydası olmadığı gibi boş kilo yapıyor dedi mamayı değiştirebilirsiniz golden goat diye keçi sütlü mama var belki o pamukçuk yapmaz geçmiş olsun bu arada
Aslgnzr Htcyalmanci-0519 doktora git tatlım direk onlar en iyisini bilir ama bebeğinin midesini bozma sindiremez zaten daha hem kabız olur hem bağırsaklarını yorucağın için allh korusun ilerde sıkıntıda çekebilirsin
Htcyalmanci-0519 Aslgnzr doktora gittik ilaç yazdı yan etki yaptı tomurcuk tomurcuk kızardı heryeri meme reddi var bilmiyorum ne versem
Htcyalmanci-0519 Bebegimm1 kaynamış su veriyorum ama geri tükürüyor karbonatla sildim geçmedi ilaç yazdı doktor yan etki yaptı tomurcuk tomurcuk kızardı heryeri mama yerine pirinç unu veriyim diye düşündüm başka çare aklıma gelmiyor
Bebegimm1 Htcyalmanci-0519 bence pamukcuga çare bulun derim cnku cani aciyabilir normal emse bile yine pamukcuk olabilirdi.princ ununu ne kadar vericeksiniz ki en azindan 1 yasina kadar mama yesin princ ununun inanin bir faydasi yok biliyorum zorda kaldiginiz icin belki son care olarak goruyorsunuz ama bence oncelikle pamukcuga cozum bulmak gerekli kendi kendine gecmez pamukcuk
Danerys Htcyalmanci-0519 kaşık mamaları var 4 ay olanlardan istersen bir iki kutu al. Fiyatı biberon mamalarına göre daha uygun.Onun üzerinde tarif veriyor kıvamı 3 aşağı 5 yukarı onun gibi olacak.
zeynepliyakusum Htcyalmanci-0519 e bebek te var trendyol da hepsi burada da falan eczanelerde varmıdır hiç bilmiyorum ama
Aslgnzr Htcyalmanci-0519 İşte bida gitçen kuzum alerji yaptı diye belki ilacın içindeki birşeye alerjisi var başka ilaçlarda kullancak ilerde bilginiz olur en azından sabit bi dr ayarlayın en iyisi mesajlada ulaşabilceğiniz
Htcyalmanci-0519 Merve20 dilinde pamukçuk var mama verince çoğalıyor ilaç yan etki yaptı karbonat işe yaramadı meme reddi var iştahı yok ne yapacağımı şaşırdım öneriniz var mı acaba