Htcyalmanci-0519 3,5 aylık kızım var mama vermek istemiyorum artık pirinç unu aldım kıvamını nasıl ayarlamam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Melikeuzun Htcyalmanci-0519 o aydaki bir bebeğe verılmez ki karnı ağırır bagırsak dengesını bozarsınız
Cheddar Htcyalmanci-0519 neden mama vermek istemiyosunuz? Pirinç unu ile nasıl vitamin alacak, beslenecek?
Alpbeybi Htcyalmanci-0519 kıvamını bilemem de neden mama vermek istemiyosunuz? Pirinç unu tutmaz mamanın yerini ama siz bilirsiniz
Htcyalmanci-0519 Melikeuzun dilinde pamukçuk var farkettik mama verince tekrar çoğalıyor ne vereceğimi şaşırdım artık pirinç unu kullanalım diye düşündüm biliyorum küçük olduğunu ama başka aklıma birşey gelmiyor
Htcyalmanci-0519 Cheddar dilinde pamukçuk var farkettik mama verince tekrar çoğalıyor ne vereceğimi şaşırdım artık pirinç unu kullanalım diye düşümdğm başka aklıma birşey gelmiyor
Htcyalmanci-0519 Alpbeybi biliyrım ama dilinde pamukçuk var mamayla daha da artıyor ne vereceğimi şaşırdım artık sütümü sağıyorum yetmiyor meme reddi var ne yapsam bilmiyorum
Htcyalmanci-0519 Alpbeybi dilinde pamukçuk var mama verdiğim zaman tekrarlıyor geçmiyor ilaçda kullandım faydasını göremedim başka çare aklıma gelmiyor öneriniz var mı
Ozbek42 Pirinç ununum hiçbir besleyiciliği yok malesef ve o aydaki bebek sadece mama içebilir yapmayın lütfen.
Htcyalmanci-0519 Ozbek42 mama dilindeki pamukçuğu artırıyor başka bşrşey de aklıma gelmedi öneriniz var mı
Htcyalmanci-0519 Selinglr meme reddi yaşıyorum mamalar dilindeki pamukçuğu artırıyor ne yapsam bilmiyorum öneriniz var mı
Deletedmom27337 Htcyalmanci-0519 pirinç ununun bir faydası yok malesef sadece doyurur. Bebeğe herhangi bir gelişim için katkıda bulunmaz. Hemde çok küçük bebeğiniz. 5-6 aylık olmasını bekleyin. Ek gıdaya geçince kendi bırakıyor zaten mamayı.
Htcyalmanci-0519 Deletedmom27337 dilinde pamukçuk var mama artırıyor ilaç kullansak da mama verince tekrarlıyor benim aklıma pirinç unu geldi başka öneriniz var mı acaba
Turuncukafa15- Htcyalmanci-0519 yapmayın lütfen . Hiç bir yararı yok . Midesi onu kaldırmaz. sadece boş yere bebeğiniz kilo alır. Maddı ımkanınız yoksa ona bir şey diyemıcem 😔 ama konu para değilse kesinlikle vermeyin
Htcyalmanci-0519 Turuncukafa15- çok şükür maddi imkanım var ama dilinde pamukçuk var mama verince tekrarlıyor o yüzden vermek istiyorum başka aklıma birşey gelmiyor öneriniz var mı
Aslgnzr Htcyalmanci-0519 doktora git tatlım direk onlar en iyisini bilir ama bebeğinin midesini bozma sindiremez zaten daha hem kabız olur hem bağırsaklarını yorucağın için allh korusun ilerde sıkıntıda çekebilirsin
Kbr1- Htcyalmanci-0519 cogu cocukta oluyor o surekli sut ictigi icin oluyor agzini temizlmek amaçlı mamadan snra az biraz su verin mamaya devam edin
Dilanbozkurt Htcyalmanci-0519 canım merhaba. Pamukçuğu 2 ay çektim ben. Eczaneden hünnapın karadut şurubunu al 3 yada 4 gün kullan dereceye göre bir haftada kullanabilirsin iğleşir Meral etme sen ama pirinç unu verme sakın
Cheddar Htcyalmanci-0519 pamukçuk için karbonatlı su ya da ilerlemişse eczanede onun için ilaç satılıyor kullandınız mı
Melikeuzun Htcyalmanci-0519 onu temızlersınkı kolay iş o o aylarda hepsınde oluyor tülbentin ucuyla alıyorduk
aykoz_ Htcyalmanci-0519 dildeki pamukcuk için ilaç kullanmanız mamayı bırakmaktan daha mantıklı. İlacın adı mikostatin di sanırım. Eczacı bile verir isteseniz
Smryna Htcyalmanci-0519 pamukçuk için ilaç var her bebek de mutlaka oluyor zaten mama ile ilgisi yoktur. Karbonat gazlı bez ile ağzını sil geçmezse ilaç var al hemen gecirir zaten. Birde biberonlar karbonatlı su da kaynat güzelce yıka geçer aynısı basima geldi
Bebegimm1 Htcyalmanci-0519 O ayda meme reddi bende yasadim 4 .ay atagi diyebilirim.mamadan sonra kaynamis ilimis su veriyormusunuz ? Siz bilirsiniz ama bebeginiz suan gelisme zamanlari onun en cok mamaya ve anne sutundeki vitaminlere ihtiyaci var ben princ unu nasil yapilir nedir onu bile bilmem ama iyi bir sey olmadigini biliyorum.pamukcuk icin biberonlarini emzigini her seferinde kaynatip yikayin. gogsunuzu de temizleyin mutlaka agzini karbonatli suyla Tulbentle temizleyin eger yjne gecmzse eczacidan ilac isteyin
birkedibirdorukannesi Htcyalmanci-0519 mikostatin diye bir ilaç var onu kullanabilirsiniz pamukçuk için
Hbbadgzl Htcyalmanci-0519 pamukçuk mamayla artmaz biberondan sorun olabilir iyi temizle yapılmalı mama vermeden önce ağzını karbonatlı suyla silin bir tülbent yardımıyla dilini ağzının içini şuan pirinç unu vermek hiç doğru olmaz daha bağırsakları tam gelişmedi sindirmez. Daha büyük sorunlara yol açabilirsiniz istemeden. I
Htcyalmanci-0519 Bebegimm1 kaynamış su veriyorum ama geri tükürüyor karbonatla sildim geçmedi ilaç yazdı doktor yan etki yaptı tomurcuk tomurcuk kızardı heryeri mama yerine pirinç unu veriyim diye düşündüm başka çare aklıma gelmiyor
MLSVS Htcyalmanci-0519 benim kızım 7 aylıkken pamukçuk oldu hem de nasıl kötü oldu.. Karbonat vs işe yaramıyor. Aftoral verdi doktorumyz bitkisel bi fısfıs deneyin derim bir de mukostatin olması lazım onu da ağzına damlatıyordum. Mama değiştirebilirsiniz bir de su vermenizi öneririm
Ozbek42 Htcyalmanci-0519 pamukçuk için doktora gittiniz mi benm oğlumda da olmuştu bi ilaç verdi hemen geçti
Hazalce Htcyalmanci-0519 her mamadan sonra su veriyor musunuz? mamasını değiştirdiniz mi? Bu konuda doktora gittiniz mi? pirinç unu için en az 8 aylık olmalı o da ara öğün gibi bir fincan kadar verebilirsiniz
Nur_44 Bnim oglum 3bucuk yasinda sabah kahvalti yapmiyo istemiyor sutte icmiyo bnde bir tas pirinc unu yediyorum her sabah kahvaltiya zorluyom ama agizinda tutuyo pirinc ununu severe yiyor
Htcyalmanci-0519 Nur_44 bizimki 3,5 aylık çok küçük ama mamalar dilindeki pamukçuğu artırıyor öneriniz var mı acaba ne verebilirim başka