Ggercn Arkadaşlar bebeğim 3,5 aylık oldu doğum öncesi çalışan bir kadındım Doğum ücreti hak edişim var . E devletten baktığımda ödeme aşamasında diyor fakat para yok . Size ne zaman ödeme sağlandı neler yaptınız nereleri aramalı ?
Catlakbiranne Ggercn Benimde öyle oldu pttye gidin yatmış geri gönderilmiş ben gittim bir pttye yatmamış dediler başkasına gittim yatmış geri gitmiş dediler sonra tekrar talepte bulundum 5 günde yattı
kukuleta Ggercn e devlete banka hesabımı yanımlamıştım rapor param yattı cocuk parasınıda zor günlerim olursa çekerim dedim 5 yıl süresi var diye biliyordum meger bir süre çekmeyince ptt den geri gidiyormus. Şimdi aile bakanlıgının ilçe bürosuna gidip form doldurmam lazımmıs
Ggercn Urazmom ben doğum yaptığım ay sgk ı aradım benden hesap no istediler halk bankta hesabım olduğunu gördü buraya yatar dedi yetkili . Bende oyuzden hiç ptt e gitmedim bekliyorum ki hesaba yatsın . Ptt e gitsem alabilirmiyim yani
Fatmasay Benimde ödeme aşamasında diye yazıyordu PTT ye sordum yatmıştı ben aldıktan sonra ödeme yapıldı yazdı e devlette . En geç 45 günde yatıyor pttden kızlar gidip sorun bence yatmış olması lazım e devleti beklemeyin.
Ggercn Fatmasay doğru diyorsun gidip almak en iyisi . Eşime vermezler heralde illa benim gitmem lazım
Ggercn 15gktg özel bi şirkette yönetici asistanlığı yapıyorum . Başvuru için bi numarayı aramıştım 183 ve 144 lü numaralı mesai saatleri içinde arayın yardımcı olurlar . Siğortanız vardı dimi geriye dönük
N2020- Ggercn yok hesap numarası tanımlayın bir gün sonra yatıyor benimki yattı rapor bitiminden 10 gün sonra hemen yattı
Bebekbaylar kukuleta çocuk 600 yatması gerekirken 505 tl yatirdilar :( 170i aradim 144 u ara dediler orayi aradim 183u ara dediler orayi aradim alo 144 hattina hosgeldiniz diyo 160 i ara dediler 160i aradim 170 i ara dediler napim başladığım noktadayim